На Волині судять екс-капітана міліції

На Волині судять екс-капітана міліції
Апеляційний суд Волинської області вирішив, що прокуратура повинна додатково розслідувати справу колишнього капітана міліції.

Екс-офіцера звинувачують в службовому підробленні та зловживанні службовим становищем, – пише IA ZIK.

Прокуратура закидала колишньому капітану зловживання службовим становищем (частина 3 статті 364 Кримінального кодексу України) та службове підроблення (частина 1 статті 366 КК України). Мовляв, він власноручно написав пояснення кількох чоловік, аби звільнити від кримінальної відповідальності винуватців бійки біля бару в одному з сіл Любешівського району.

Незабаром кримінальну справу вже щодо колишнього міліціонера скерували до суду. Проте Любешівський райсуд відправив справу на додаткове розслідування. На думку служителів Феміди, досудове слідство проведене поверхнево і однобічно.

Однак прокуратура не погодилася із такою постановою, оскарживши її. Щоправда, невдало. Апеляційний суд Волині відмовив у задоволенні вимог прокуратури і підтвердив вердикт суду першої інстанції. Таким чином, відповідно до ухвали апеляційного суду справи таки скерують назад до прокуратури.

Ухвала колегії суддів Апеляційного суду набрала чинності з моменту проголошення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд, міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині судять екс-капітана міліції
09 квітень, 2013, 08:18