У мікрорайоні Луцька ‒ екологічне лихо

У мікрорайоні Луцька ‒ екологічне лихо
Мешканці мікрорайону Вересневе кажуть, що воду з криниць не можливо пити.

Через підтоплення у воді плавають фекалії, - пише ТРК «Аверс».

Мешканці мікрорайону Вересневе, що у Луцьку, б’ють на сполох - воду у їхніх криницях пити не можна. Вже кілька днів цей район обласного центру потерпає від паводку.

ЧИТАТИ І ДИВИТИСЯ ФОТО ПРО ПІДТОПЛЕННЯ МАЛООМЕЛЯНІВСЬКОГО МАСИВУ


Цьогорічні високі води стали для них справжнім екологічним лихом. Насоси, що відкачували воду з підвалу, через велике навантаження вийшли з ладу. Не придатними для користування у помешканнях стали вбиральні.

Мешканець мікрорайону Андрій ходив до крамниці по воду. Бо та, що у криниці, через паводок стала не придатною для пиття.

Як скаржиться ще одна мешканка підтопленого району Віра Герасимова, каналізаційних мереж як таких тут немає. Грунтові води зараз піднялись на стільки, що разом із ними до криниці потрапляють фекалії. Рівень води, яка у колодязі до того ж пожовтіла, виріс на кілька метрів. Ще трохи і вона почне виливатись.

Талими водами позаливало підвали усіх будинків. У погребах плавають овочеві запаси. Підступає вода і до помешкань. Двори, що розташовуються нижче по вулиці, залиті водою. Як розповідає Олена Новосад, зі своїми комунальними негараздами вона зверталась і в міську раду, і в управління ДСНС та ніхто на допомогу не приїхав.

У прес-службі рятувальників зазначили, що нині від паводку рятують кілька районів області. Першою чергою, воду відкачують там, де позаливало присадибні ділянки. Підрозділи рятувальників працюють цілодобово. Поки людям лише радять звертатись до комунальників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Біда є скрізь. Головне щоб влада допомогла
Відповісти
Останні новини
У мікрорайоні Луцька ‒ екологічне лихо
09 квітень, 2013, 10:06