Дівчина, яка випала з 9 поверху у Луцьку, нарешті згадала обставини трагедії. ВІДЕО

Дівчина, яка випала з 9 поверху у Луцьку, нарешті згадала обставини трагедії. ВІДЕО
Ірина Савчук з Луцька, яка навесні 2017 року за загадкових обставин випала з вікна 9-поверхівки у Луцьку, нарешті пригадала день трагедії.

За її словами, з вікна її скинув хлопець, з яким вона на той час зустрічалася, екс-футболіст «Волині» Дмитро Задерецький, йдеться в сюжеті телеканалу НТН.

«В мене тільки одне питання: за що він мене викинув?» - каже Ірина. За її словами, останні 2-3 місяці Дмитро багато пив та вживав наркотики. Тоді Ірина вирішила розійтися з ним, але ми мирно цього зробити не вдалося. Спочатку він сильно побив Ірину, а згодом сталася трагедія з падінням з вікна.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Екс-гравець «Волині» прокоментував ситуацію з падінням дівчини з 9-го поверху

За словами Ірини, того трагічного вечора вона відпочивала з друзями у своїй квартирі. Дізнавшись про вечірку, приїхав і Дмитро.
«Ми цілий вечір сварилися, бо він мені казав: «Кого ти сюди привела?» - пригадує Ірина. Друзі розійшлися, а Дмитро виліз на вікно і почав погрожувати, що вкоротить собі віку.

Ірина хотіла стримати його, натомість – він виштовхнув її.

Деталі – у відеосюжеті.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ІРИНКА ТИ ВЕЛИКА МОЛОДЕЦЬ. БЕРЕЖИ СЕБЕ І ВСЕ ПРОБАЧ ЙОМУ...8 ТИСЯС НЕХАЙ ВІН СОБІ ЗАЛИШЕ НА ТАПОЧКІ. ВІН ЗА ВСЕ БУДЕ ВІДПОВІДАТИ НА ВИЩОМУ СУДІ. БУДЬ ЩАСЛИВОЮ
Відповісти
"Во всем виноваты ноздри..."
Відповісти
Сюжет дибільного дешевого детективу...
Відповісти
У футболістів замість мізків - рідкий кал. Ці слова треба відлити в бронзі, щоб жінки з спортсменами ними не звязувались. Спорт - це коні. А інтелект на 5 щаблів нижче коня.
Відповісти
Тупа полішучка
Відповісти
Спорт-це здоров'я. Я не знаю Задерецького,але таке враження,що тебе чмирили сильні хлопці з самого дитинства,і ця образа сидить в тобі все життя.
Відповісти
Іринко тобі Господь дарував друге життя...у тебе буде все добре, просто живи собі далі і не трать нерви на ці суди, побережи здоров'я. Його життя складеться по його вчинках... А ці всі структури правосудя-для когось структури заробітку на чужому горі,для відмазування покидьків.
Відповісти
Є різний спорт. Є конячий - штанга, бокс, футбол тощо. Це спорт, де людина людину робить потенційним інвалідом. А є велосипед, плавання, гімнастика - це краса тіла і здоровя. Очкарик віддавав перевагу цим видам. І, звичайно, працював над своїм інтелектом: за спиною - два радянські вузи, закінчені не за гроші, а за знання. Крсаива фігура, добре здоровя. А окуляри в ліжку з жінками я знімаю і вони нікому не заважають. А цій овечці, що на фото, яка чудом залишилась в живих і ще щукає якихось стосунків зі своїм потенційним вбивцею, варто ще раз стрибнути з вікна. Тільки вже без сторонньої допомоги.
Відповісти
На рахунок штанги та боксу я з Вами погоджуся,на рахунок футболу-ні. Є моральні інваліди,які спортом ніяким ніколи не займалися,тому мені здається,що це дуже індивідуально. Особисто Вас образити не хотіла,але від Ваших попередніх коментарів в мене склалася саме така думка...
Відповісти
Смішно слухати брехню, коли знаєш правду! Але послухаю, Іринка ось як старається!
А ви, журналісти, перед тим як писати статтю хоч би поцікавилися, чому ця справа закрита.
Відповісти
Щоб порозмовляти з футболістом, треба спуститись до найнижчих щаблів соціальної, філологічноїі лінгвістичної драбини і добре володіти ненормативною лексикою. Я пишу про різні категорії людей, але зрозуміти футболіста і зробити з ним якусь публікацію мені так і не вдалось. І окремо скажу про боксерів. Вдумуйтесь в цей вид «спорту». Найкращим, який заслуговує всяких нагород, поваги і почестей, багатств, є той, хто «найкращим» способом (нокаутом, нокдауном), відключить свідомість якомога більше таких же претендентів на ті ж нагороди. Тобто, суперництво в цьому йде в успішності полишення людини того, що власне відрізняє її від звіра - свідомості, здатності мислити, творити. При цьому атакується обличчя суперника, яке виражає емоції людини. І не важливо те, що свідомість в переможеного відключається на короткий час. Справа не лише в принципі, але й у фізичних каліцтвах людини. Сумно за те, що перед рингом на кращих місцях сидять всякі ірини, які тут виступають в ролі потерпілих і "порадниць", і коли переможений падає від нокаута, вони від задоволення мочаться під себе і них наступає ерекція. Я вважаю цей мордобій найбільш варварським на планеті Земля. Існують тисячі інших способів проявити в спорті і в житті свою мужність і впертість. Цей вид «спорту» повинен зникнути з цивілізованого суспільства.
Відповісти
ТЕСКА мабуть теж футболістка, тому що правильно треба писати "тезка".
Відповісти
Не вірте люди шкурам)
Відповісти
А хто Вам сказав, що я хотіла написати...Тезка.? а не Теска Проффесор до речі теж пишеться з 1 ф)).
Відповісти
Очевидно ти такий журналіст, рівень якого дає можливість розмовляти тільки з такими футболістами. Набагато гірше,коли замість "всяких ірин" в перших рядах сидять писаки,які за 20 гривень пишуть все,що їм скажуть...
Відповісти
Останні новини
Дівчина, яка випала з 9 поверху у Луцьку, нарешті згадала обставини трагедії. ВІДЕО
16 березень, 2019, 17:48