У французькому аеропорту автомобілі паркуватимуть роботи. ВІДЕО

У французькому аеропорту автомобілі паркуватимуть роботи. ВІДЕО
Компанія Stanley Robotics запустить масштабний тестовий сервіс в одному з французьких аеропортів, який передбачає роботу кількох роботів для автоматичного паркування автомобілів клієнтів аеропорту.

Сервіс Stanley Robotics буде запущений в Міжнародному аеропорту Ліон-Сент-Екзюпері в найближчі тижні, повідомляє VINCI Airports. Система працює так: клієнти паркують свої машини в спеціальному ангарі; автомобілі скануються, а потім один із роботів (їх називають Stan) сам «забирає» машину і паркує її в потрібному місці, – повідомляє "БУГ" з посиланням на видання Популярная механика.

Чотири таких роботи зможуть обслуговувати до 200 машин в день. За словами розробників, системі вдається використовувати паркувальний простір набагато ефективніше, ніж людям. Почасти це пов’язано з тим, що автономні роботи акуратніше паркують автомобілі.

Крім того, система відстежує, коли клієнти повернуться з подорожі. Образно кажучи, знаючи, що власники тієї чи іншої машини повернуться ще не скоро, робот може «закрити» її низкою інших автомобілів; але до повернення клієнтів робот обов’язково звільнить потрібний автомобіль.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У французькому аеропорту автомобілі паркуватимуть роботи. ВІДЕО
18 березень, 2019, 04:08