На Волині затримали підозрюваних у браконьєрстві

На Волині затримали підозрюваних у браконьєрстві
Правоохоронці спільно з єгерською службою затримали у Володимир-Волинському двох чоловіків, яких підозрюють у браконьєрстві і незаконному використанні зброї.

Про інцидент 8 квітня розповів засновник ПП «Ольвіта» Віталій Дячук. Його підприємство є користувачем кількох мисливських угідь у Володимир-Волинському районі.

Він повідомив, що в ніч з 6 на 7 квітня у Володимирі-Волинському єгерська служба спільно з міліцією затримала двох чоловіків, які їхали автомобілем Toyota RAV 4.

У прес-службі управління МВС у Волинській області підтвердили, що дійсно 7 квітня міліціонери зупинили автомобіль, в якому знаходився мешканець Володимира-Волинського 1968 року народження. В автомобілі знайшли чохол з рушницею у розібраному стані.

Справа щодо незаконного поводження зі зброєю внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Разом з тим, Віталій Дячук каже, що дві особи, які були в автомобілі, – підозрювані у браконьєрстві. Їх вже притягали за таке правопорушення, а ловлять єгері їх от уже втретє.

«Це люди, які не просто поїхали на полювання. Це їхній основний промисел. Вони багаті,потужні, добре екіпіровані. Мають прилади нічного бачення. Вони виїжджають в ліс на заготівлю м’яса», - переконує Дячук.

Він розповідає, що чоловіків вже намагалися наздогнати 24 лютого, коли ті поранили дикого кабана. Втім підозрювані втекли, оскільки добре знають ліс і мають потужний автомобіль.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині затримали підозрюваних у браконьєрстві
09 квітень, 2013, 13:17