Платіть за комуналку або прощайтеся з майном: як у Володимирі карають злісних порушників

Платіть за комуналку або прощайтеся з майном: як у Володимирі карають злісних порушників
Виконавча служба разом з представниками підприємства теплових мереж «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» розпочала масове вилучення майна у злісних неплатників за судовими рішеннями. Були проведені
відповідні дії та складені акти щодо боржників.

Про це йдеться на сайті підприємства.

«Відповідно до чинного законодавства, представники Виконавчої служби мають право описувати та накладати арешт на майно боржника для погашення суми боргу. У зв’язку з цим виконавцями були проведені відповідні дії та складені акти щодо боржників.

Звертаємо увагу на те, що законодавством виконавцям надані повноваження ПРИМУСОВО СТЯГУВАТИ ЗАБОРГОВАНІСТЬ по комунальним платежам, а саме: стягувати заборгованість з заробітної плати, пенсії та інших доходів, арештовувати рахунки та майно, в тому числі квартири боржників. МАЙНО, ЩО ПІДЛЯГАЄ КОНФІСКАЦІЇ, ВИЛУЧАЄТЬСЯ!!!» - йдеться у повідомленні.

Також в повідомленні сказано, що підприємством було подано до суду 151 заяву про видачу судового наказу про стягнення заборгованості за послуги з централізованого теплопостачання, з яких видано судом 98 судових наказів.

«Злісних неплатників за послуги теплопостачання підприємство буде продовжувати масово передавати до суду, що призведе до збільшення суми боргу! Якщо немає можливості в повному обсязі оплатити суму боргу, можете звернутись до підприємства для реструктуризації суми боргу», - повідомляють на сайті ПТМ «Володимир–Волинськтеплокомуненерго».



Головне фото - ілюстративне.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце я розумію життя по новому!
Ми їдемо своїм шляхом!!!
Армія мова віра!!!!!!!!!
Спочатку тарифи в 10 разів піднімемо а як платити не зможете заберем ваше майно..
Волинь пост,для вашої редакції вже приготований окремий зручний казан зі смолою.не дякуйте
Відповісти
Все вірно роблять. Нарікаємо на низькі зарплати, а з чого їх платити якщо не платять за використані тепло, газ, електроенергію і т.д. Не можеш заплатити-оформляй субсидію, не маєш права на субсидію і не знаєш чим заплатити-не користуйся. Звикли до "халяви"...
Відповісти
Останні новини
Платіть за комуналку або прощайтеся з майном: як у Володимирі карають злісних порушників
18 березень, 2019, 11:24
Волинянин загинув у пожежі
18 березень, 2019, 11:20