У Києві ДАІшник обматюкав водія. ВІДЕО

У Києві ДАІшник обматюкав водія. ВІДЕО
У ніч на 8 квітня в Києві працівники ДАІ на патрулі № 2738 зупинили водія.

Як повідомляється на сайті «Дорожній контроль», інспектор підійшов до автомобілісту і без пояснення причини зупинки і суті скоєного правопорушення зажадав предʼявити документи, ‒ пише Сегодня.

«Навіщо вам документи?» ‒ запитав водій, на що отримав відповідь: «Тому, що я інспектор ДАІ, який перевіряє машини».

ДАІшник сказав, що причина зупинки ‒ це «викрадення вашої машини», тобто, мовляв, сам водій і викрав власний автомобіль. Інспектор ДАІ почав світити ліхтариком водієві в обличчя і категорично відмовився предʼявляти своє службове посвідчення.

ДАІшник засунув свій ліхтар у салон машини і світив прямо в очі водієві, тому автомобіліст відмахнув рукою ліхтарик, через що інспектор ДАІ вдарив водія по обличчю.

«Ти що бидло бл * дь?!» ‒ сказав інспектор ДАІ водієві. Зрештою ДАІшник разом із напарником поїхав.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Водій ідіот.
Відповісти
ОЛя, сразу видно что дочка мусора. Либо бактерия, которая не знает своих прав. Дяденька в форме скажет тебе сосать, а ты будешь думать что обязана это делать
Відповісти
Таке відчуття будьто ти і є той водій, теж такий самий неадекват
Відповісти
Завалити б його на місці.Гріху не було б.
Відповісти
В діях інспектора вбачаються ознаки кримінального правопорушення)
Звільнять 100%. А може і сяде.
Відповісти
а водій себе адекватно поводить??? я б сам там його вдарив) уберите документи)
Відповісти
тебя будут слепить фонариком , а ты будешь спокойно сидеть???
Відповісти
Ещё одна бактерия. Сиди ниже травы, тише воды. Не показывай своё право на существование. А водитель всё правильно сделал. Показал свли права. Гаи должны СЛУЖИТЬ народу, а не издеваться.

ЗЫ ГАЙдона уволят
Відповісти
бля, він йому не світив фанариком спочатку а на на те щоб предявити документи він каже даішніку шоб він сплесал, епт) бачу одні адеквати, хатя я і сам против мусаров, але водій тут реально сам спровокував
Відповісти
Во первых: Без причины (просто для проверки документов) не имел права останавливать. НУ а если остановил, первое что дожен сделать инспектор представится, назвать причину остановки с суть совершонного праванарушение - он не назвал, вот водила и встал на дыбы.

Ещё раз : просто для проверки документов, не имеет права останавливать. Найди на ЮТУБе профиль VITALINO1980 - ПРедставитель дорожного контроля, и посмотри его видео.
Відповісти
Учите правила. И читайте про свои права! Водитель все сделал очень законно и грамотно! Я вообще не понимаю почему до сих пор останавливают машины без никаких причин? Угон машины? Где ориентировка, что мою машину разыскивают? Проверка документов? Что за бред! Желаю всем водителям купить видео регистратор и отстаивать свои права, доказывая беззаконные действие сотрудников ГАИ!
Відповісти
Останні новини
У Києві ДАІшник обматюкав водія. ВІДЕО
09 квітень, 2013, 16:42