Заселяйся і плати: купити квартири з ремонтом у «Західному Олімпі» під Луцьком можна з безвідсотковим розтермінуванням*

Заселяйся і плати: купити квартири з ремонтом у «Західному Олімпі» під Луцьком можна з безвідсотковим розтермінуванням*
У ЖК «Західний Олімп», що у селі Тарасове під Луцьком, пропонують придбати комфортабельні квартири «під ключ» та з якісним ремонтом на вигідних умовах.

Два нові чотириповерхові будинки першої черги будівництва вже приймають щасливих власників у зручних теплих квартирах. Територія комплексу обгороджена парканом, має шлагбаум та камери спостереження, а з настанням сутінок автоматична система вмикає ліхтарі і світло у під’їзді. Будинки підключенні до центральної системи водопостачання та водовідведення, забезпечені електрикою та газифіковані. Також невдовзі територію навколо ЖК «Західний Олімп» планують озеленити, аби мешканці почували себе максимально комфортно.

У житловому комплексі «Західний Олімп» уже сповна вирує життя: мешканці роблять ремонти, облаштовують свій побут і навіть створюють ОСББ. Подбав забудовник і про тих, хто не має часу обирати підлогу чи плитку, тижнями чекати доставку оздоблювальних матеріалів, порівнювати ціни на техніку та шукати якісні меблі. У одному з будинків ЖК «Західний Олімп» можна придбати вже готові до заселення квартири на другому та третьому поверхах будинку з ремонтом чи навіть повністю вмебльовані та з усією необхідною технікою.

Забудовник не економив на матеріалах, використовуючи лише перевірену та якісну продукцію. Плитка в оселях від надійних українських та іспанських виробників, ламінат – із Німеччини, фарба для внутрішніх робіт – із України. Інтер’єр в оселях виконаний в завжди актуальному стилі мінімалізм – стриманому та вишуканому водночас.

Кухня у квартирі «під ключ» укомплектована найновішою технікою: посудомийною машиною, двокамерним холодильником, витяжкою, духовою шафою, варильною поверхнею. Також тут є сучасний стіл зі стільцями, котрі виготовлені на замовлення і досконало вписуються в інтер’єр.

У спальні встановили двоспальне ліжко з комфортним матрацом. У подарунок щасливий власник помешкання отримає приємний подарунок – комплект постілі.

Із вікон у ЖК «Західний Олімп» відкриваються чудові позаміські краєвиди, що додає особливої атмосфери в оселях.

Ванна кімната обладнана умивальником, туалетом, чималою ванною, а також пральною машиною і дзеркалом.

У коридорі встановили велику шафу-купе та комод з якісного профілю та фурнітурою Linken System, котрі також зробили на замовлення у перевірених майстрів.

На вікнах у квартирах – тканинні ролети, що захищають оселю від прямих сонячних променів та створюють атмосферу затишку.

Однокімнатна квартира з ремонтом на 39 «квадратів» обійдеться у 25 тисяч доларів, однокімнатна «під ключ» площею у 39 квадратних метрів – 30 500 доларів. Тим, хто придбає затишну оселю на третьому поверсі, пропонують бонус – балкон.

У ЖК «Західний Олімп» фахівці з багаторічним досвідом можуть втілити усі побажання власника квартири, наприклад, виконати авторський ремонт чи додатково встановити у відремонтованому помешканні меблі та побутову техніку.

Для тих, хто вирішить придбати простору і затишну квартиру з ремонтом у ЖК «Західний Олімп», пропонують неймовірно вигідні умови. Фактично спочатку ви сплачуєте лише половину суми. Інші ж 50 % вартості помешкання можна оплатити впродовж 12 місяців без відсотків.

До слова, неподалік від житлового комплексу знаходиться дитячий садок, до школи у Боголюбах ходить шкільний автобус, лікарня розташована у районі півторакілометрової зони. Доїхати до центру Луцька можна за 15 хвилин на маршрутках №31, які їздять кожні 7-10 хвилин, або ж за 5 хвилин на власному автомобілі. Окрім того, всього за 1 кілометр від будинків розміщена база відпочинку «Боголюби».

Охочих ознайомитися із комфортним житлом запрошують завітати до офісу, що знаходиться у селі Тарасове на вулиці Лесі Українки, 2. Також більш детальну інформацію можна отримати за номером телефону: 068-228-88-22.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Заселяйся і плати: купити квартири з ремонтом у «Західному Олімпі» під Луцьком можна з безвідсотковим розтермінуванням*
12 квітень, 2019, 14:00