Суд поновив на посаді заступника голови волинського Держгеокадастру

Суд поновив на посаді заступника голови волинського Держгеокадастру
Львівський окружний адміністративний суд поновив Степана Білана на посаді заступника начальника управління Держгеокадастру у Волинській області.

Так, 20 березня 2019 Львівським окружним адміністративним судом визнано протиправним та скасовано наказ Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру від 26.11.2018 року № 139-то «Про звільненя Білана С.В.».

Визнано протиправним та скасовано наказ Головного управління Держгеокадастру у Волинській області № 309-к від 03 грудня 2018 року «Про оголошення наказу Держгеокадастру від 29.11.2018 № 139-то «Про звільненя Білана С.В.»;

Окрім того, Держгеокадастр України зобов'язали поновити Білана Степана Володимировича на посаді заступника начальника - начальника Управління з контролю за використання та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Волинській області.

Рішення судів щодо визнання протиправних дій Держгеокадастру приймаються в черговий раз, оскільки попередньо були визнані протиправними накази щодо звільнення заступника начальника головного управління Держгеокадастру у Волинській області Ланевич О.М.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От спитати в тої львівської корости-чого тобі в якійсь Жовкві не сидиться, а приїхав на Волинь смердіти і людям шкоду робити.
Відповісти