Назвали переможців конкурсу громадських організацій в Луцьку

Назвали переможців конкурсу громадських організацій в Луцьку
У Луцькій міській раді визначили організації, які перемогли в конкурсі проектів програм, розроблених громадськими організаціями, стосовно дітей, молоді, жінок та сім’ї.

Між об'єднаннями розділили 62,5 тисячі гривень, - повідомили у прес-службі мерії.

До участі в конкурсі подали 9 проектів, з яких 8 стали переможцями.

Так, ВОО «Студентське братство Волині», ВОО «Національний альянс» отримали гроші на проведення Всеукраїнської молодіжної спортивно-патріотичної теренової гри «Звитяга – 2013», таборування «Оріяна – 2013» та організації ряду семінарів в Луцьку спільно з МГО «СРУБ».

Об'єднання батьків з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку отримали підтримку на реалізацію проекту «Відпочиваємо разом».

ВОГДО «Центр розвитку дитини» надали кошти на підтримку діяльності мистецько-терапевтичного гуртка «Забавляночка» і друзі» та проведення VIІI мистецького інтеграційного фестивалю «Забавляночка скликає друзів».

Луцькі пластуни отримали підтримку в частині реалізації мистецького проекту «ТерраАрт» та табору для дітей та молоді «Кольоровий дивосвіт».

А восьмий проект-переможець - «Луцьк – місто наших сподівань», який реалізує Волинський фонд активної реабілітації неповносправних.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Назвали переможців конкурсу громадських організацій в Луцьку
10 квітень, 2013, 09:35