Савченко вимагає від Луцькради вирішити усі спірні питання з «Волиньобленерго»

Савченко вимагає від Луцькради вирішити усі спірні питання з «Волиньобленерго»
Голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко звернувся з листом до Луцької міської ради, в якому вимагає від влади міста вирішити усі спірні питання з «Волиньобленерго» задля запобігання відключення «Луцькводоканалу» від постачання електроенергії.

Відповідний лист було надіслано сьогодні, 22 березня 2019 року, - йдеться на сторінці голови ОДА у facebook.

Причиною цьому стало повідомлення від ПрАТ «Волиньобленерго», яке надійшло до обласної державної адміністрації 20 березня 2019 року. В ньому йдеться про те, що постачальник електричної енергії ДПЗД «Укрінтеренерго» вимагає від Волиньобленерго відключити усі об`єкти КП «Луцькводоканал» від електроживлення у зв`язку із заборгованістю перед постачальником.

"Я вимагаю від міської влади схаменутися, подбати про лучан та вирішити усі спірні питання з Волиньобленерго! Адже якщо вони цього не зроблять – жителі міста стануть заручниками їхньої безвідповідальності. Відключення водоканалу від електрики – це відключення лучан від водопостачання! А саме про інтереси лучан має дбати міська влада в першу чергу, – зазначає Олександр Ілліч.

Тож голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко просить Луцьку міську раду терміново вжити комплекс заходів з метою уникнення відключення КП «Луцькводоканал» від електропостачання, що спричинить катастрофічні соціальні, економічні й техногенні наслідки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що в Луцьку вже зявилася влада-оце так новина.Це ж рейдери і шахраї...
Відповісти
Останні новини
Савченко вимагає від Луцькради вирішити усі спірні питання з «Волиньобленерго»
22 березень, 2019, 15:04