На Волині змагались юні рятувальники. ВІДЕО

На Волині змагались юні рятувальники. ВІДЕО
У четвер, 21 березня, у Палаці учнівської молоді імені Івана Франка міста Ковеля відбувся перший зональний етап обласного XXV Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних, участь в якому взяли команди: «Іскринки» з Ківерцівського, «Екстрім» з Любешівського, «Запальнички» з Маневицького, «Fire girls» з Колодяжненської ОТГ Ковельського районів та команда «Anti-Fire» з міста Ковеля.

Повідомляє Управління ДСНС України у Волинській області.

У конкурсі «Домашнє завдання» всі команди на досить високому рівні демонстрували свої знання з правил безпеки життєдіяльності, акторські здібності і вокальну майстерність. Новинкою цьогорічного фестивалю був конкурс «Відеоролик соціальної реклами», який містив у собі інформаційно-роз’яснювальний матеріал у вигляді короткого відеоролику з тематики безпеки.

Фестиваль підтвердив, що діти самі усвідомлюють небезпеку порушення правил пожежної безпеки та знають, як діяти в умовах надзвичайних ситуацій.

Дивлячись на щасливі обличчя учасників напруженої боротьби, які під час закриття Фестивалю радісно обмінювалися враженнями, стало зрозуміло, що фестиваль продовжує запалювати нові зірки і надзвичайних ситуацій на Волині буде значно менше, завдяки таким розумним і талановитим дітям.

Перемогу на зональному етапі здобула команда «Іскринки» з села Дерно Ківерцівського району. Переможці та лауреати отримали грамоти, солодощі і цінні подарунки.

Призери вийшли у фінал і візьмуть участь в обласному етапі фестивалю, який проходитиме в травні у місті Луцьку. Організаторами фестивалю є Управління ДСНС України у Волинській області, Добровільне пожежне товариство Волині та Управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.