Депутат підтримує намір підвищити вартість проїзду у маршрутках Луцька

Депутат підтримує намір підвищити вартість проїзду у маршрутках Луцька
Колишній багаторічний перший заступник Луцького міського голови та депутат Волинської обласної ради Святослав Кравчук вважає, що вартість проїзду у міських маршрутках варто піднімати, проте акцентувати увагу потрібно на інших факторах.

Про це говорили під час прямого ефіру суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний Погляд Live" на 12 каналі, пише Конкурент.

"Ціни, певно, треба піднімати, оскільки людям потрібно утримувати бізнес, яким вони займаються, та годувати власні сім'ї", – зазначив він.

Політик каже, що варто "прив'язувати" до ціни проїзду кількість та ефективність маршрутів, визначати маршрути, на яких потрібні автобуси, а на які можна "запустити "тролейбуси".

Член виконавчого комітету Луцької міської ради Михайло Щур, який вважає, що нема жодних об'єктивних для підняття вартості проїзду. Замість цього він пропонує дивитися на проблему в контексті глобальної зміни системи пасажироперевезень у місті.

Про те, що ціну можна піднімати, сказав депутат Луцької міської ради Тарас Шляхтич. Але за однієї умови: повинна зрости якість перевезень.

Своєю чергою, екс-заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко зазначив, що якщо піднімати вартість проїзду, то робити це необхідно прозоро: надати прозорий розрахунок та використати публічний спосіб ухвалення рішення з усіма необхідними обговореннями:

"Не можна робити так, як команда "УКРОПу" та її ставленик у Луцьку Ігор Поліщук".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кравчук мабуть маршрутик має, що так захищає :) Сам постійно на авто їздить, то де йому знати, що і до чого :) Коли замом мера був, то чому облік не робили, а такі "продвинуті" були, а це що зараз - то все паростки тої системи, що при Кравчуку будувалась, то краще б вже мовчав!!! Комунальний транспорт не розвивали, а купились на хабарі від власників маршрутів - от і маємо зараз!
Відповісти
ви не акцентували, а грошиків хочеться і бажано більше!
Відповісти
Ви зовсім обнагліли? Водії нахабно виганяють пільговиків, курять за кермом, йдуть на подвійний обгін, зажимають дітям руки дверима... Мовчу про стан транспортних засобів. А як на рахунок останніх маршрутів? Хоче їде хоче ні, а gps розхвалене??? На вас, панове депутати, смітників не вистачить! ЦВЯХІВ В КОЛЕСА ВАШИХ АВТО, ПОЇЗДІТЬ МАРШРУТКАМИ!!! Я МАМА В ДЕКРЕТІ, ЯКА ОТРИМУЄ 860 ГРН В МІСЯЦЬ, І ЯКЩО ПОТРІБНО, ТО ПОПЕРЕДЖАЮ, ЗБЕРУ ЩЕ ТАКИХ СОТЕНЬ ЗО П'ЯТЬ, І ПОКАТАЄМО ВАС ЗА СВІЙ РАХУНОК ЛУЦЬКИМ ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ!!! НЕХАЙ ЩАСТИТЬ З ПІДВИЩЕННЯМ ЦІН!
Відповісти
Кравчук - то відстріляний патрон ! За час своєї роботи він тільки продавав комунальне майно, розставляв родинні кіоски, кришував фармацію і лікарняну касу, лобував кадрові призначення і з жартами поручика Ржевського хамовито приставав до жінок. З інтелектом ковальського преса з ГПЗ і прапорщика думав, що управляє містом. Чиє би мичало !
Відповісти
В підприємців сім"ї? А в пасажирів немає, сироти вони одинокі. Так і думають як прокормити чужі сім"ї. А цей чинуша економічну теорію вчив колись? Навряд. Підприємницька діяльність здійснюється на всій страх і ризик.
Відповісти
А слухання Григоренка формуе віччуття блювоти. Скільки можна жити задом
Відповісти
Скільки ми ще будемо слухати цих маразматиків,комуністичного мислення,а тим більше їх обирати.Скільки ще будемо бити по лобі граблями...
Відповісти
Останні новини
Депутат підтримує намір підвищити вартість проїзду у маршрутках Луцька
23 березень, 2019, 13:53