«Молоді регіони» виселятися зі СНУ не збираються, – депутат

«Молоді регіони» виселятися зі СНУ не збираються, – депутат
Студенти історичного факультету СНУ імені Лесі Українки переконують, що ГО «Молоді регіони», яку мали би виселити з приміщення університету, йти не збирається.

Про це у своєму депутатському запиті 10 квітня під час сесії Волинської обласної ради повідомив депутат Олександр Пирожик.

Як відомо, 15 лютого 2013 року Волинська обласна рада підтримала запит Пирожика щодо заборони розміщення в закладах освіти центрів партійної агітації та пропаганди.

Запит був адресований прокуратурі Волинської області, голові обласної ради та ректору СНУ. Втім, відповіді від керівництва університету так і не надійшло, каже депутат.

Разом із тим, на сайті Волинської облради була розміщена інформація за підписом виконуючого обов’язки ректора СНУ Анатолія Цьося про те, що договір оренди нерухомого майна підлягає розірванню.

«Така відповідь на мій депутатський запит мене не влаштовує, оскільки з неї не можна зробити висновку, що вказаний договір оренди дійсно розірвано, центр партійної агітації та пропаганди з університету виселено, а приміщення передано у користування студентів та викладачів вищого закладу освіти, зокрема працівників та користувачі бібліотеки історичного факультету», - зазначає Пирожик.

«Станом на вчорашній день (9 квітня, – ред.), як поінформували мене студенти історичного факультету СНУ імені Лесі Українки, очевидні ознаки того, що це зроблено, відсутні, навпаки – члени ГО «Молоді регіони» вихваляються, що запит – їм не указ, і виселятися звідси вони не збираються», - додає депутат.

Тому він просить зобов’язати керівництво університету вирішити запит по суті. Цікаво, що запит Пирожика сесія не підтримала. Втім, депутат акцентує увагу на тому, що, згідно з регламентом, для того, аби сесія розглянула оцінку відповіді на запит (а саме вона не влаштовує Пирожика) достатньо лише четвертини голосів присутніх.

Нагадаємо, офіс «молодіжки» регіоналів у історичному з'явився в жовтні 2012 року. Частина студентів вишу в грудні висловилася проти присутності в історичному корпусі приймальні громадської організації «Молоді регіони».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А коли це регіонам був указом якийсь проректор СНУ. Хто він для них? якийсь дядя. Завтра до нього позвонить Башкаленко і той всі свої листи спалить
Відповісти
Тепер це гавно і лопатою не викинеш.А виїдуть вони звідти тільки після того, коли ним вкаже царський підданий.
Відповісти
о, так!!!!!ті регіони вже навряд-чи з корпусу виженеш, особисто я в це зовсім не вірю....не вже не відомо,хто стоїть за тими молодими регіонами?!!!
Відповісти
Останні новини
«Молоді регіони» виселятися зі СНУ не збираються, – депутат
10 квітень, 2013, 11:01