Митрополит Михаїл очолив службу за упокій свого брата у Тернополі

Митрополит Михаїл очолив службу за упокій свого брата у Тернополі
23 березня, у 40-й день після упокоєння, в Тернополі молились за упокій душі новопресталеного настоятеля Свято-Троїцького духовного центру протоієрея Анатолія Зінкевича, рідного брата митрополита Луцького і Волинського Михаїла.

Про це повідомляє сайт Дніпровської єпархії.

Божественну літургію та панахиду і очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл, якому співслужили єпископ Дніпровський і Криворізький Симеон, єпископ Тернопільський і Теребовлянський Павло, духовенство міста.

Після богослужіння митрополит Михаїл закликав численне духовенство і парафіян до молитви за упокій душі протоієрея Анатолія, яка зараз йому так потрібна.

Нагадаємо, 13 лютого 2019 року на 66-му році життя після важкої та виснажливої хвороби відійшов у вічність протоієрей Анатолій Зінкевич. Отець Анатолій помер близько 20:00 13 лютого в обласній лікарні Тернополя. Останні кілька тижнів він серйозно хворів.

Настоятеля поховали на території Свято-Троїцького духовного центру на Данила Галицького, засновником і фундатором якого він був. На похорон прийшли тисячі вірян та сотні духовних отців.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Митрополит Михаїл очолив службу за упокій свого брата у Тернополі
25 березень, 2019, 09:41