На Волині школярі організували виставку домашніх улюбленців. ФОТО

На Волині школярі організували виставку домашніх улюбленців. ФОТО
В НВК №11 міста Ковеля відбулась виставка домашніх улюбленців. Тут можна було зустріти ексклюзивних равликів, екзотичних папуг і представників різних порід котів та собак. Про неординарний захід розповіли на сторінці Благодійного фонду «Позитивна взаємодія».

Не залишилася виставка й без представників родини гризунів: пацюки, хом’яки та інші тваринки гордо і грайливо позували перед допитливими школярами.

На виставку зі своїм лабрадором завітала й місцева знаменитість – Марійка Мовчан зі своїм другом, учнем 8-г класу Максимом Нагорним. Та справжньою знаменитістю того дня стала не юна «дипломатка», яка листується з монархами, керівниками держав та іншими світовими знаменитостями, а собака Папі. Лабрадору відразу вдалося завоювати увагу і симпатію учнів, викликати хвилю позитивних емоцій.

Дітлахи відповідально віднеслися до виставки домашніх улюбленців, яка, на правду, вдалася.

- Влаштовуймо для дітей частіше виставки домашніх улюбленців, бо лише так можна передати молодому поколінню давню істину: ми несемо відповідальність за тих, кого ми приручили!, - переконані у доброчинній організації.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.