Дві приміські маршрутки припинили курсувати центром Луцька

Дві приміські маршрутки припинили курсувати центром Луцька
Два перевізники припинили возити пасажирів центральними вулицями Луцька.

Про це йшлося у вівторок, 26 березня, під час оперативної наради у Луцькраді.

Начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов нагадав, що відповідно до рішення міської ради заборонили проїзд центральними вулицями Луцька приміським та міжміським автобусам. Зокрема, йдеться про рух проспектом Волі, Соборності, вулицею Богдана Хмельницького, Парковою, Винниченка.

Управління надіслало 5 листів замовнику перевезень – ОДА, по 2 листи в управління патрульної поліції та «Укртрансбезпеки», перевізникам.

На сьогодні два перевізники з 8 припинили перевезення пасажирів центральними вулицями міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Людей спитало, бидло, чи зручно їм? Степанов, йди у відставку по доброму, скотина, бо вивеземо у смітнику до Стиру і підеш плавати!
Відповісти
молодці... правильно зробили.
Відповісти
На мою думку і думку багатьох лучан,-транспортний відділ міської ради потрібно міняти повністтю, люстративна чистка повина бути від голови і до хвоста в цілому.Тоді і буде позитивний результат в бік простого лучанина.
Відповісти
Після тривалого бухла, потягнуло в Європу.Бажано запустити кінні екіпажі з стаціонарними стоянками біля міськради,ЦНАПу,готелю Україна і в інших престижних місцях Луцька,а також організувати безкоштовне перевезення на екіпажах за рахунок міськради.Перетворимо в дійсність гасло" Влада з народом".
Відповісти
Не перестає дивувати ВОЛИНЬ POST своїми "інформативними" новинами. "Два перевізники припинили возити пасажирів центральними вулицями Луцька." Чому не вказати, які рейси не курсуватимуть центром? Можливо стоїть на Винниченка молода жіночка з дитиною і чекає маршрутку, яка вже не курсує тією вулицею.
Відповісти
Останні новини
Дві приміські маршрутки припинили курсувати центром Луцька
26 березень, 2019, 09:11