Лучанка власноруч виготовляє шкіряні сумки. ВІДЕО

Лучанка власноруч виготовляє шкіряні сумки. ВІДЕО
Юлія Нестеровська ‒ дизайнер, у руках якої шматок шкіри перетворюється у вишукану елегантну сумочку чи аксесуар. Усі її моделі ‒ витвір власної фантазії.

Шкіряні вироби Юлії Нестеровської ‒ унікальні за своєю технологією та методом виготовлення. Працює вона у своїй кімнаті, яку облаштувала під майстерню. Модні вироби, які виходять з-під рук лучанки, захоплюють своєю вишуканістю та вартують уваги тільки кращих зірок Голлівуду, ‒ йдеться в сюжеті ВОДТРК.

Щось близьке до своєї техніки Юлія Нестеровська бачила: зі шкіряних клаптиків роблять сумки, обшиваючи цим же матеріалом. А от нитками ‒ її винахід. Додає, що інтерес до чогось нового ‒ ще з дитинства. Найяскравіший спогад ‒ коли розібрала зіпсований батьківський годинник, знайшла поломку, але скласти назад не змогла. Здобувши вищу освіту дівчина працювала секретарем, бухгалтером, менеджером, спеціалістом з іпотечного кредитування.

За улюблену справу взялася три роки тому. Перші вироби ‒ чохли для мобільних телефонів та обкладинки на документи робила з клаптиків шкіри, які приносили друзі. Працювала з голкою та канцелярським дироколом. Із залишків шкіри та бісеру виготовляла прикраси. Згодом вдалося придбати перший клапоть натуральної шкіри та була перша спроба зробити жіночу сумку.

«Мабуть, з ательє автодизайну все почалося. Там я почала працювати зі шкірою, побачила, що це таке і захопилася», ‒ розповідає дівчина.

У роботі вона використовує натуральну сировину, нитки купує високоякісні із волокном особливої міцності, які стійкі до впливу зовнішніх факторів та еластичні. Замовляє матеріал з Італії та Німеччини. Серед її робіт немає однакових, скільки всього виготовила ‒ складно перерахувати, каже дівчина. Але знає, що використала 20 метрів квадратних шкіри.

Для початку дівчина зі шкіри нарізає деталі майбутнього виробу, далі ‒ по периметру заготовки ставить мітки для дірок, пізніше ‒ обвʼязує елементи гачком та зшиває їх за раніше намальованою схемою.

Роботи Юлія презентувала у Дніпропетровську на виставці «Творці прекрасного».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодець! приємно що у нас є такі люди!
Відповісти
Останні новини
Лучанка власноруч виготовляє шкіряні сумки. ВІДЕО
10 квітень, 2013, 15:50