Куди піти на вихідні у Луцьку: 29-31 березня

Куди піти на вихідні у Луцьку: 29-31 березня
Ось і закінчується перший місяць весни. Здавалося, тільки перше тепло, перші квіти, перші яскраві сонячні промені… Хоча й погода все ж трохи і псувала настрій дощиком і вітром, та все ж варто подумати, чим зайнятися у найближчий вікенд.

Можна зустрітися з друзями і піти на вечірку або ж з сім’єю відвідати театр, чи провести час з коханою людиною в кіно.

Але це все, звісно, після роботи. А після активного робочого тижня варто подбати про те, як, де і з ким провести вихідні. Цей вікенд буде доволі насиченими у культурному та розважальному плані. Кожен зможе вибрати собі подію до душі.

Тому Інформаційне агентство ВолиньPost підготувало для вас добірку заходів, які допоможуть «перезарядити батарейки» після робочого тижня.

До уваги організаторів масових заходів у Луцьку! Якщо вас не вказали в цьому переліку, будь ласка, надішліть інформацію на пошту [email protected].

П’ятниця, 29 березня

Подія: Beer Mix: дискотівка на будь-який смак!
Тип заходу: вечірка
Місце: пивний клуб «Оболонь»
Що обіцяють: У цей вечір на вас чекає чергова мішанка пива з музикою. І де, як не в Кораблику, її робити?! Абсолютно різнопланова музика різних стилів та років, яку будемо адаптовувати під ваші смаки та вподобання безпосередньо у залі. Класичні обмеження - традиційний корабельний формат: ніякого шансону, техно, попси (не плутати з якісною поп-музикою) та москальні.
Хороша нагода відірватись хорошою компанією в хорошому місці.



Подія: Спляча красуня
Тип заходу: вистава
Місце: Волинський академічний театр імені Т.Г. Шевченка
Початок: 18:00
Що обіцяють: Сімейний мюзикл “Спляча Красуня” – це сучасна версія відомої казки Шарля Перро про зачаровану принцесу. Дійство відбувається у двох часових вимірах.
На Вас чекає неочікуваний розвиток подій, захоплююче видовище, чудова музика, казкове світло, чарівні костюми та атмосфера справжнього королівського палацу. Але найголовніше – це емоції, які викличуть у Вас герої. Щирі та харизматичні, вони змусять і плакати, і сміятися. Вони доведуть, що сила кохання, відвага та сміливість творять дива. Справжні почуття не обмежені ані часом, ані відстанню, ані простором. Ніякі темні сили не зможуть їх подолати.



Подія: Нестерпні люди або Наречений з Єрусалиму
Тип заходу: вистава
Місце: Волинський академічний театр імені Т.Г. Шевченка
Початок: 18:00
Що обіцяють: «Нестерпні люди» Йосефа Бар-Йосефа, одного із найвідоміших сучасних драматургів, під різними назвами була поставлена у кращих театрах світу, включаючи «Современник», де ролі виконували відомі актори Лія Ахеджакова, Ігор Кваша, Валентин Гафт. У виставі Волинського театру ім. Т. Шевченка «Нестерпні люди, або Наречений з Єрусалиму» зайняті прекрасні актори Наталя Мельничук, Світлана Хмілевська, Леся Коваль, Дмитро Мельничук, Ігор Натанчук, Сергій Єрмакович, Павло Гарбуз, Мирослав Юзефович, Юрій Воронюк. Постановку здійснив київський режисер Вадим Дишкант. Одягла героїв комедії головний художник театру Богдана Бочкай.

Автори вистави не стали переносити дію у наші часи і у звичне для глядача середовище, хоча така спокуса існує, і залишили героїв там, де їх поселив драматург – у добрій старій Англії шістдесятих років минулого століття. Англії «Бітлз», чайних церемоній та хороших манер. Адже ретро, як відомо, не лише пробуджує у нашій душі солодкі, щемливі почуття ностальгії за втраченим минулим, а й спонукає до пошуків щасливих миттєвостей життя у днях нинішньому та завтрашньому.



Субота, 30 березня

Подія: гурт «SHAMROCKS» (Київ). Оновлена програма. Кельтік-панк, стаут-рок
Тип заходу: концерт
Місце: пивний клуб «Оболонь»
Початок: 21:00
Що обіцяють: Ох і крутезними були перші візити до Кораблика цієї скаженої банди ірландських розбишак з Києва. Пам'ятаємо, як увесь зал танцював і співав разом з ShamRocks!
Божевільна енергетика ірландського панку, шалений драйв, пиво рікою, танці на столах та під ними, - словом, все для повного відриву. Хлопці продовжують свій тур з нагоди Дня Святого Патрика і в цю суботу зроблять зупинку в луцьких водах.
Свіжий матеріал та гаряча кров!
ShamRocks поєднують традиційні мелодії на акордеоні, скрипці, мандоліні та флейті з потужними рифами, які є одночасно і важкими, і танцювальними. Оригінальний матеріал, народні мотиви, моряцькі шанті, класика кельтського панку та традиційні пісні пивних і пабів – ShamRocks здатні обіграти будь-що і створити атмосферу шаленого свята та незабутніх емоцій!



Неділя, 31 березня

Подія: Лише вершки: 1990-2019. Танці
Тип заходу: вечірка
Місце: пивний клуб «Оболонь»
Що обіцяють: Часи змінюються і музика теж. Є шанс відмітити контраст між тим, що було популярним у 90ті, а що стало хітовим у двотисячні.. Наскільки помолоділи чи постаріли в своїй музиці ті чи інші музиканти, хто "випав" з колії, а хто тільки з'явився.
Купа хорошої музики, яку постараємось якимось чудом вмістити в кілька годин танцульок!



Подія: Коза-дереза
Тип заходу: вистава
Місце: Волинський академічний театр імені Т.Г. Шевченка
Початок: 12:00
Що обіцяють: Дитяча комічна опера на дві дії. «Брехнею світ обійдеш та назад не вернешся», - каже народна мудрість. Ця дитяча опера, написана Миколою Віталійовичем Лисенком у 1888 році за мотивами української народної казки, розповідає про те, як згуртувавшись можна перемогти навіть найпідступнішого ворога, вчить бути добрими та співчутливими. Для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.



Подія: Бджілка
Тип заходу: вистава
Місце: Волинський академічний обласний театр ляльок
Початок: 12:00
Що обіцяють: Вистава для дітей з 4-ох років. Тривалість вистави - 1год.15 хв., з антрактом. Це зворушлива історія про пригоди юного графа Жоржа і його названої сестри Бджілки. Як усі діти, вони бавилися, були щасливими, допитливими і безпечними. Тому незчулися, як потрапили в царство гномів і русалок-ундин... Пройшло сім років, Бджілка і Жорж виросли...



29-31 березня. КІНОПРЕМ’ЄРИ

Фільм: Дамбо
Жанр: фентезі, сімейний
Місце: «Premier City»
Початок: 10:10, 12:10, 14:10, 15:00, 16:10, 17:00, 18:10, 19:00
Про що фільм?
Цирковий імпресаріо Марк Медічі призначає колишню зірку цирку Холта Ферріера і його дітей Міллі і Джо опікунами новонародженого слоненяти, чиї неймовірно великі вуха відразу стають предметом для постійних жартів і глузувань колег Холта по цеху. Раптово дізнавшись, що Дамбо вміє літати, власник цирку вирішує нажитися на незвичайні здібності слоненяти. До справи підключається енергійний підприємець В. А. Вендевер, який вирішує зробити з малюка Дамбо головну зірку свого нового грандіозного розважального підприємства «Казкова країна».



Фільм: Ми
Жанр: жахи, трилер
Місце: «Premier City»
Початок: 15:15, 19:30, 21:50
Про що фільм?
Картина розповість про сімейну пару, яка разом з дітьми і друзями приїжджає в пляжний будиночок в надії розслабитися і відпочити. З наближенням ночі стає зрозуміло, що спокій їм не світить, коли поруч з'являються небажані сусіди.

Фільм: Битва за Землю
Жанр: фантастика, трилер
Місце: «Premier City»
Початок: 10:30, 14:45, 19:10, 21:20
Про що фільм?
Ми завжди знали, що не одні в цьому світі. Ми відправляли сигнали сподіваючись отримати відповідь. І нас почули. За лічені години прибульці захопили Землю і встановили свій уряд. Стільниковий зв'язок і інтернет відключені, електронні бібліотеки знищені. Великий інопланетний брат стежить за кожним, його дрони-мисливці вдень і вночі патрулюють вулиці нової Землі. Частина населення співпрацює з окупантами, але частина в опорі, веде боротьбу. Сьогодні ми повернемо нашу планету.



Фільм: Плейбой під прикриттям
Жанр: бойовик, комедія, кримінал
Місце: «Premier City»
Початок: 17:10, 20:10, 22:00
Про що фільм?
Ніки Ларсон - супердетектив і найкрутіший охоронець в світі. Його чекає небезпечна місія - знайти викрадений парфум, який робить привабливим для протилежної статі будь-якого, хто ним користується...


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.