Столяр обіцяє блокувати роботу сесії обласної ради

Столяр обіцяє блокувати роботу сесії обласної ради
Депутат Волинської обласної ради Василь Столяр обіцяє блокувати наступне засідання сесії обласної ради через тиск податкової та прокуратури.

Про це депутат заявив 10 квітня під час сесії обласної ради.

«Наступної сесія я зроблю все, аби вона не відбулася», - заявив Столяр.

Таке рішення він прийняв через тиск податкових органів, про який він неодноразово повідомляв під час засідання сесії обласної ради у лютому та квітні.

Він додав, що нині, 10 квітня, триває позапланова перевірка ТзОВ "Екзітос" на вулиці Ковельська,2 луцькими податківцями.

Він вимагає звернення до Прем’єр-міністра Миколи Азарова щодо дій податківців. Крім цього, Столяр нарікає на дії прокуратури, а саме, прокурора області Андрія Параки. Столяр уже надсилав свої депутатські запити в прокуратуру області, зокрема і щодо ПП «Готика», втім, жодного разу не отримав відповідь за підписом саме Параки.

«Дії Параки нагадують мені дії Геббельса (державний і політичний діяч Німеччини 1933-1945 років, - ред.)», - зазначив Столяр.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ух ти!!! Якби не Столяр, то ніколи б сам не додумався до того, що Парака дуже схожий на Геббельса... http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%99%D0%BE%D0%B7%D0%B5%D1%84_%D0%93%D0%B5%D0%B1%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D1%81
Відповісти
Василий, тs не народный депутат, припаяют статью за хулиганство.
Відповісти
Займись лучше ФК "волынь",или пусть полностю им занимается Палиця.
Відповісти
А взагалі цікаво хто ж все таки тією ФК "Волинню" займається?
Відповісти
Столяр- великий пройдоха і аферист! Прикривається тільки депутатським мандатом, а буцигарня за ним вже давно плаче! За одну "Волинь", яку обібрав до нитки і кинув напризволяще, йому слід впаяти по "перше число"! Блокиратор довбаний!
Відповісти
Ого, яка цiкава iнформацiя))) Останнiй коментар - просто повна МАЯЧНЯ!
Відповісти
От нах/я базарити, коли рівно ніх/я не знаєш!?!?!
Волинь якраз-то кинув Палиця, а при Столяру заборгованості ні разу не було. Людина стільки вклала в ФК, шо тобі даже і не снилось!
І коли в 2001 клуб почав пдійматись, а лавочки на Авангарді міняти на стільці - заслуга Столяра. Так би невідомо, чи була б така команда взагалі.
Відповісти
А то правда, що Столяр вже фінансує Пустовіта?
Відповісти
Та ні... Пустовіт отримує недоїдки з руки Столяра.
Відповісти
ага і офіс обласного осередку "Батьківщини" розташувався у приміщенні, яке належить Сторяру. Дивний сімбіоз.
Відповісти
Ничего удивительного. Рыбак рыбака видит издалека. Оба живут за счет других.
Відповісти
Демократія - непогана штука, якщо чогось кращого немає, - казав Черчілль. Але вона не для столярів. Суспільство і громадяни краще почувались би, якби такі люди були ізольовані від них. Шкода, що ті, хто має добувати уранову руду, розкішно живуть і ще й ставлять широкі вимоги перед владою. При демократії на поверхню спливають не тільки особистості, а й лайно і тріски. Останні значно превалюють.
Відповісти