Приміських перевізників вкотре «попросили» з центральних вулиць Луцька. ВІДЕО

Приміських перевізників вкотре «попросили» з центральних вулиць Луцька. ВІДЕО
На цьому наполягав начальник управління транспорту та зв’язку Луцькради Володимир Степанов під час чергової зустрічі із перевізниками.

Про це йдеться в сюжеті 12 каналу.

Чиновник посилається на відповідне Рішення виконкому від 2007 року. Згідно з ним приміським маршруткам заборонено рухатися проспектом Соборності і Волі, вулицями Богдана Хмельницького, Винниченка і Парковою.

Володимир Степанов каже, що ці автобуси повинні курсувати менш завантаженими вулицями. Перевізники – проти. Вони укладали угоди у департаменті інфраструктури облдержадміністраці, а ще, кажуть, що люди вже звикли, і їм так зручно.

Перевізник Олег Колеснік вважає, що приміські маршрутки навпаки повинні рухатися Луцьком. Коли міський транспорт не може впоратися з великим пасажиропотоком в час-пік вони особливо потрібні. Перевізник висловив свої сумніви щодо законності рішення міської ради.

Володимир Степанов також запропонував приміським перевізникам брати участь у конкурсах на міські маршрути. Однак, ідея не знайшла підтримки. Підприємці не мають відповідного транспорту. Дехто навіть не розглядає такої пропозиції, бо кажуть що в місті немає рівних умов для всіх перевізників, водіїв не оформлюють офіційно на роботу. Цього разу знайти спільне рішення знову не вдалося.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жителі міста просять:зробіть комфортабельні автобуси, зробіть контроль пасажирів, контроль маршруток.
Відповісти
Степанова - у відставку!
Відповісти
Знов вiдкати вiд перевезникiв, нiяк не нажрутся, краще запустить великi мiськи автобуси!!!
Відповісти
Відкати вони отримують від монополістів - Дьоміна і Санрайзу, знищуючи бізнес всім іншим! І якщо Санрайз, принаймні їхня 2-ка, ще працює більш-менш, то АТП-10721 Дьоміна - то зразок того, як треба втікати ввечері з маршрутів, не дотримуватися графіку, вимикати трекери і класти "з прибором" на потреби пасажира, і ДУЖЕ дивним чином міська рада того всього не помічає - певно, час НАБУ зайнятися цим питанням.
Відповісти
Останні новини
Приміських перевізників вкотре «попросили» з центральних вулиць Луцька. ВІДЕО
30 березень, 2019, 07:35