Реакція волинян на результати екзит-полів виборів Президента

Реакція волинян на результати екзит-полів виборів Президента
Волиняни у соцмережах активно обговорюють результати екзит-полів першого туру президентських виборів. Реакція - різна. Утім, здебільшого висловлюють неприємне здивування тією ситуацією, яка складається.

Нагадаємо, згідно з результатами опитування виборців центром SOCIS, найбільше голосів набирає Володимир Зеленський (29,25%) на другому місці – Петро Порошенко (19,19%), на третьому місці – Юлія Тимошенко (13,75%) голосів.

Петро Савчук, ректор Луцького національного технічного університету



Віталій Пясецький, кіборг



Богдана Стельмах, представниця ВОГО «Волинський прес-клуб»



Оксана Федорук, журналістка



Михайло Імберовський, депутат Волиньради



Наталія Пахайчук, журналістка



Роман Невестенко-Домбровський, фотограф







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зневажати вибір більшості ? Це як - Всі кажуть що дурень, ні - я розумник в мамин
Відповісти
Читаю і думаю , а що вам поганого зробив Зе, а що хорошого зробив вам порох , що ви такі йому вдячні? наслідок його роботи вже очевидни ні..я , який гарний ні...я! Навіть не знаю що гірше голосувати за петю чи зневажати власний народ!
Відповісти
"Воно" вже хоче призначати премєр-міністра,не знаючи ні Конституції,ні мови.А ще міністра освіти...президента вже обирають не homo sapiens,a homo "novi" як вони себе називають."Докотилась Україна до самого краю..."Прикро за Україну,але такі реалії.Є надія на другий тур,але...
Відповісти
Більшість тих "коментаторів" сидять "на голці" від Порошенка і ще іншим хочуть нав'язати життя жебраків! Їм про це не відомо, бо подачки отримують, а люди цю буденність кожного дня відчувають і немає чого людей ображати! На себе подивіться - вам не соромно?!
Відповісти
Яке відношення має президеннт до економіки,зарплат,пенсій,комунальних платежів і до вашого "зубожіння"-ніякого.Чинний так,"заїхав" не на своє поле і це його помилка,але в стратегічному плані розвитку,все вірно,бо кучмівські "розкаряки"нам дорого коштували.
Відповісти
ЗЕЛЕНСЬКИЙ-НАШ ПРЕЗИДЕНТ ХОЧЕТЕ ВИ ТОГО ЧИ НЕ ХОЧЕТЕ АЛЕ ВІН ЗЕ БЕСТ ЗЕ ПРЕЗИДЕНТ.МОЖЕТЕ ПОКУСАТИ ОДИН ОДНОГО ЗА ЖОПИ МОЖЕТЕ НАСИПАТИ НА ОДНЕ МІСЦЕ СОЛІ І ОБЛИЗАТИ НІЧОГО НЕ БУДЕ ПО ВАШОМУ НАСТАВ ЧАС ВЕЛИКИХ ПЕРЕМІН ВСЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Що він курить,той зе,а вожливо і більше,бо плести такого "плота" перед аудиторією і журналістами може тільки істота,людиноподібна.Просто послухайте його виступ,це ж правда,жах.І це моя країна,багатостраждальна Україна,яку окупував загарбник і вбиває кращих синів і дочок.Може це сон-ні.Це громадяни України вибирають собі верховнокомандуючого,міжнародного політика,гаранта Конституції.Телевізор-це страшна сила,ми недооцінили...
Відповісти
всі хто голосує за "зе" просто не розуміють, що ця єврейска дитина маріонетка коломойського, не більше, він поводить себе, як підліток в п*яній компанії, він не володіє українською мовою і зневажає її, він всіма шляхами сцикливо відмазувався від армії і тепер може стати головнокомандуючим - результат може буде плачевним - ЗЕлені чоловічки путіна по всій країні!
До зеботів можна сказати одне:
здобутки Порошенка на зовнішніх фронтах очевидні, результативні і позитивні, він зумів втримати країну від повномасштабної війни, він добився того, що нас чує світ, нам допомагає світ в боротьбі з окупантом!
Внутрішню політику не президент формує, але ви того не знаєте, так само як і клоун вова, який не розуміє, що велика країна - не цирк, не кіно, не концерт, це долі десятків мільйонів людей!
Зараз їм то виглядає по-дитячому весело, смішно, цікаво, як пригода, він досі в образі голопупенка з конченого серіалу, але ейфорія закінчиться і що далі???
Від росії на світовій арені проти клоуна вови вийде не петросян, а путін, ви ще досі того не усвідомили?!
Відповісти
Охлобистін вважає Зеленського другом і вибачає образу.

"Зеленський наш друг. навіть, якщо все погано складеться, він тим же другом залишиться. І ми знайдемо спосіб захистити його, навіть ціною свого життя. І він знає, що це так", - написав Охлобистін.

РУПОР КРЕМЛЯ ВЖЕ НЕ ПРИХОВУЄ, що ЗЕлені чоловічки вже готові "захищати" нашого російськомовного клоуна!!!
зеленський = окупація всієї країни!
Відповісти
не розумію логіку людей!!!!який Зе???він не політик,він нічого не розуміє в цьому,а люди обирають його!!!це як вже Порох всіх дістав,що на посаду президента обирають артиста!!!хоча не факт,що у разі перемоги він не об,єднається з Юлькою.КОЛОМОЙСЬКИЙ ПРАВИТЬ,Зе та Юлька маріонетки.і ще одна думка,не розумію,як Порох міг небрати стільки голосів(цікаво,чи усі вони куплені)!!????люди,чим ви думаєте????вас мало обікрали?мало родичів пашуть в Польші і т.д(працюють закордоном,щоб можливо було оплатити комунальні послуги в рідній країні),скільки кваліфікованих працівників виїхало,мало хлопців полягло????він тільки обікрав УСЮ країну і знищив багато людей,завів країну в величезні борги(віддавати ми їх будимо).якщо Росія така погана,то хай спочатку б там фабрики свої позакривав,а то кричати в камери це одне,а діло зробити то інше.люди,думайте головою.а не 200 або 500 гривнями!!!
Відповісти
Голосуючи за Зеленського ,люди впершу чергу голосували проти старої влади ,проти тих хто хоч трохи був при неї
Люди вже не вірять абсолютно нікому зі старої влади
Це про тих хто віддав свої голоси за команду ЗЕ
Відповісти
Голосуючи за зеленського люди штовхають Україну в обійми путіна, те що зе протеже коломойського, знають всі, і це не зміна влади, це черговий приватбанк в масштабах країни.
Відповісти
Останні новини
Реакція волинян на результати екзит-полів виборів Президента
01 квітень, 2019, 01:39