Хто переміг на виборах у Луцьку. ОФІЦІЙНО

Хто переміг на виборах у Луцьку. ОФІЦІЙНО
ЦВК обробила 100 % протоколів на ТВО № 22 (Луцьк).

Про це йдеться на сайті виборчої комісії.

Загалом участь у голосуванні взяли 108 979 виборців Луцька.

Володимир Зеленський з невеликим відривом від Петра Порошенка посів перше місце - 22.58 %. Тоді як у чинного Президента - 21.18 %.

На третій позиції знаходиться Юлія Тимошенко із результатом у 15.07 %.

Нагадаємо, 21 квітня в Україні відбудеться другий тур виборів Президента України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не допомогли чоколядовому колядники з "опитування суспільної думки"
Відповісти
В Луцьку виявилось меньше нерозумних, які голосують за ЗЕленого пропутінського чоловічка, українофоба, посіпаку коломойського, люди вже від палиці "наїлися" обманів і дерибанів, зрозуміли, чим то кінчиться.
Відповісти
від Палиці "наїлися"- за їхнього ставленика проголосували! Хвайна Юкрайна...
Відповісти
ВаЗелін -це черговий розводняк від Коломойського... мало лохи втратили в Приватбанку, тепер хочуть втратити країну.
Відповісти
Пєчаль, як казала тимошенко, ця біомаса проголосує, от і результат - єврейський хлопчисько, маріонетка коломойського, русофіл може стати президентом України...
Єдина надія, що люди одумаються, інакше жити всім в шапіто, розважати беню каламойського і кампанію...
Відповісти
В мене вже не хватає нервів читати такі коментарі.
Наш народ думає тількі про себе, і живе сьогоднішнім днем. А те що в людей нема соціального захисту і ніякіх гарантій, це не так важливо. Я не можу зрозуміти, ви взагалі з мізками не дружите чи як? 5 років реформ які нікому нічого не покращили в країні це прогрес? Скількі вже можете лизати ср.ку пороху?
Відповісти
А ви, Іван Федорович, на який соціальний захист і гарантії розраховуєте від пана ЗЕ ??
Всі ваші гарантії лопнуть, як лопнув приватбанк, ЗЕ і бєня коломойський будуть вами поганяти, а ви в цьому шапіто будете лохами.
Не може бути президентом країни людина, яка навіть мовою державною не володіє, а захищає мову окупанта.
Відповісти
Які ви всі убогі,і думки у вас убогі кине порох вам кісточку обгризену а ви вже й хвостом мотаєте і будет сидіти на тій дупі ще 5 літ.А розумні люди хочуть змін хочуть нової молодої влади,а не в батраках в пороха ходити.Люди заглубіться в суть проблеми з порошенком нічого не світить!!!
Відповісти
Які ви всі убогі,і думки у вас убогі кине порох вам кісточку обгризену а ви вже й хвостом мотаєте і будет сидіти на тій дупі ще 5 літ.А розумні люди хочуть змін хочуть нової молодої влади,а не в батраках в пороха ходити.Люди заглубіться в суть проблеми з порошенком нічого не світить!!!
Відповісти
Молодь схаменіться покі не пізно просрем Україну як при якуновичі голосуємо за Порошенка.
Відповісти
до Романа

Я теж за зміни влади, але не під час війни, адже Порошенко свою позицію проявив на ділі і закріпив в Конституції, він зміг країну у стані війни почати реформувати і почати міняти, не все виходить і не все швидко, але результати і досягнення є і вони в 100 разів більші, ніж у всіх його "папєрєдніків".

А от Зеленський - кіт у мішку, досвіду не має, актор-жартівник, але під час війни не до жартів, це доля країни, доля армії, солдат, українців.
І друга найголовніша причина - саме Порошенко і втримав на плаву Приватбанк, щоб 20 млн людей не опинились без своїх грошей, як в 90-х. А гроші ці вкрав у населення і вивів Коломойський, який і є фактичним лідером і кукловодом Зеленського.

тому ЗЕ = беня коломойський = пограбований приватбанк в масштабах країни.

Шкода, що люди думають телевізором, а не головою!
Відповісти
а можливо вже варто дати шанс, як ви кажете, маріонеткам? можливо, у зеленського команда сильніша? "тил" сильніший. а ви ж пороху шанс вже давали... і як вам живеться? щось з обіцяного виконалося? прийшли в європу? да у більшості населення країни немає коштів навіть на виготовлення паспорта, щоб побачити ту європу... не кажучи вже про саму поїздку... ганьба... в Україні війна, і навіть це не називається своїми словами...
Відповісти
і ще... у нас президентом був зек... а тепер ви гадаєте, що гуморист, який сам себе створив, очолив свою команду, досяг успіхів, має менше розуму за януковича???
Відповісти
до Я

шанс потрібно давати, але коли все спокійно, а "міняти коней на переправі", та ще й під час війни - це не шанс, це тупість.
Головнокомандуючий приймає доленосні рішення, які коштують людських життів, а вам по-приколу шанс дати?!
Немає команди в зеленського, це такі ж самі ЗЕлені діти, як він сам, вони не розуміють ні структури держави, ні зовнішньої політики, в армії вже вояки скептично дивляться на те, що їх на плацу буде вітати комік, їм це не подобається, це не сцена і тут не до жартів.
Якраз за Порошенка армія після зека відродилась, перетворилась в діючу силу, що боронить наш спокий, а ви хочете то все похєрити, бо треба дати шанс?
Вас шкода, ви зомбі, жертва телевізора і серіалу про голопупенка, який з реальним життям не має нічого спільного, як і сам зелений чоловічок-маріонетка.
Відповісти
За даними опрацювання 100% протоколів ЗА КОРДОНОМ, у першому турі виборів президента з 38,93% голосів переміг чинний президент Петро Порошенко.

Показово, що ті хто вже в Європі і не дивляться ТВ коломойського не втратили здоровий глуз і не перетворились в ЗЕ-зомбі
Відповісти
до лучанина
до вашого відома, серіал я й не дивилася... не маю на це часу... а ситуація війни в державі, коли головнокомандуючий, як ви кажете, її війною не називає? коли наші заводи виготовляють боєприпаси для країни-агресора? бізнес, маєтки, офшори... багато фактів... так нічьо, хай буде! бо коней на переплаві не міняють... аби не ЗЕ?! армія відродилась БЕЗ ПОРОШЕНКА. своїми силами!!! завдяки волонтерству, народу... безглузда суперечка...
Відповісти
До пані "я"
Тобто, виведення коломойським 40 мільярдів гривень і банкрутство приватбанку, не сплата податків укрнафтою і буковелем, ізраїльське громадянство і офшори, вілли, приватні армії, маріонетки зе і ко - ТО Ж НОРМАЛЬНО, ПО-ПРИКОЛУ...
Відповісти
до сірко
а діти, які гинуть у "не війні" варті цього???
Відповісти
пані "Я", діти гинуть не тому, що Порошенко президент, а тому - що путін президент.
чи ви впевнені, що містер зелений стане президентом і путін злякається та виведе війська, поверне донбас і крим?
ви наївні і недалекоглядні, шкода вас.
Відповісти