Які переваги ви отримуєте завдяки VPS хостингу з SSD?*

Які переваги ви отримуєте завдяки VPS хостингу з SSD?*
Головна особливість VPS хостингу з SSD полягає в тому, що для збереження та обробки інформації він використовує не жорсткі диски (HDD), а твердотільні накопичувачі. В порівнянні з традиційними рішеннями, SSD швидше оброблюють інформацію, є більш стійкими до механічних пошкоджень, споживають менше електроенергії. При використанні таких накопичувачів на сервері сайти працюють з більшою швидкістю, а завдяки енергетичній економічності клієнти можуть розраховувати на знижені ціни.

Ключові переваги VPS з SSD

На сайті https://cityhost.ua/vds/ представлені різні тарифні плани виділених віртуальних серверів з твердотільними накопичувачами. Всі вони надають клієнтам такі переваги:
• Більш продуктивна обробка даних. Інформація швидше зчитується і зберігається. В результаті на сайті лишається більше користувачів. Навіть кілька секунд затримки в завантаженні сторінки призводять до того, що люди покидають сайт.
• SSD більш надійні в порівнянні з жорсткими дисками. Вони не мають рухомих частин, які зношуються з часом, є чутливими до вібрації та ударів. Сервер рідше виходить з ладу. Знижується ймовірність того, що через несправність обладнання сайт стане недоступним.
• Менше споживання електроенергії. Провайдер витрачає менш коштів на обслуговування обладнання, що відповідно впливає і на тарифи для клієнтів. Здешевленню сприяє і компактність твердотільних накопичувачів. Зазвичай вага одного SSD не перевищує 100 г. Можна орендувати менше приміщення.
Порівняти роботу двох пристроїв можна і на звичайному ноутбуці. Завантаження ОС SSD на ноутбуці з SSD займає близько однієї хвилини, а з HDD – до 5 хвилин.

Кому підходить SSD-хостинг?

SSD хостинг добре підходить для тих людей, які прагнуть підвищити ефективність роботи сайту і готові платити за це. Ось кілька варіантів, за яких твердотільний накопичувач є більш рекомендованим:
• Веб-сайти, які використовують WordPress, Drupal.
• Сайт, додаток чи сервіс з активною базою даних.
• Майданчики електронної комерції. Чим швидше вони працюють, тим більше людей замовляють товари і послуги.
• SEO оптимізація. Щоб мати дійсно хорошу продуктивність роботи сайту, необхідно зменшити час відгуку з серверу. Усунення затримок в передачі даних є першим кроком до успішного завершення оптимізації.
• Веб-сайти з великим об’ємом кешу.
• Трансляція мультимедійного контенту. Сторінки з великою кількістю файлів фото та відео.
Твердотільний накопичувач дозволяє відвідувачам сайтів зовсім не чекати там, де раніше доводилося чекати 2-3 секунди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: хостинг
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Які переваги ви отримуєте завдяки VPS хостингу з SSD?*
01 квітень, 2017, 18:08