«Волинь» – «Іллічівець»: напередодні

«Волинь» – «Іллічівець»: напередодні
У п'ятницю, 12 квітня, луцька «Волині» зіграє поєдинок 24 туру Прем'єр-ліги проти маріупольського «Іллічівця».

Початок матчу - о 17:00, - повідомили у клубній прес-службі.

Поєдинок у Луцьку буде матчем команд, які у попередньому турі зазнали невдач із однаковим рахунком 0:1 - волиняни поступилися у Харкові, а «іллічі» - в домашньому матчі проти «Кривбасу».



Гра на «Авангарді» буде третьою очною зустріччю Анатолія Демяненка та Миколи Павлова, який, традиційно для поєдинків цьогорічного чемпіонату буде спостерігати за грою своєї команди із ВІП-ложі, а не з тренерської лави.

Попередні дві дуелі цих тренерів закінчилися безрезультативними нічиїми – 0:0. Щоправда одного разу Микола Петрович виводив проти команди Анатолія Васильовича полтавську «Ворсклу», іншого разу – «Іллічівець».

У «Волині» продовжуються кадрові проблеми. Анатолій Демяненко не зможе розраховувати на дискваліфікованих Ванче Шикова, Петара Занєва та Валентина Ілієва, декілька гравців перебуває у лазареті або ж тільки починає відновлюватися після травм.

Статистика матчів між суперниками в Прем'єр-лізі рівна: зіграно тринадцять матчів (+4 =5 -4; у голах − 17:17). На своєму полі «Волинь» тричі перемагала, двічі грала у нічию та одного разу програла.

Якщо ж брати до уваги матчі суперників за всю історію протистоянь, у різних змаганнях, то тут незначна перевага все ж на боці лучан: 23 перемоги «Волині» проти 21-ї в команди з Маріуполя. У цьому чемпіонаті суперники зіграли рівно – у Маріуполі у вересні зафіксовано нульову нічию.

Кращим бомбардиром «Волині» в історії протистоянь двох команд є бразилець Майкон, який забив п'ять голів у ворота команди з Маріуполя. Два з них бразилець провів у пам’ятному кубковому матчі 2011 року, який завершився з рахунком 7:1 (на відео).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
http://www.typybukmacherskie.org/index.php?ap=13322 Ви можете дізнатися багато нового про спорт. Ставки форуму - насолоджуйтеся :)
Відповісти
Останні новини
«Волинь» – «Іллічівець»: напередодні
11 квітень, 2013, 13:33