В Україні можуть заборонити Комуністичну партію

В Україні можуть заборонити Комуністичну партію
У Верховній Раді зареєстровано законопроект про заборону КПУ

«Я вже другий раз приходжу з цією пропозицією до сесійної зали. Сподіваюся, що на цей раз мене підтримають всі опозиційні сили в парламенті і позафракційні депутати», - пише нардеп Олег Ляшко у своїй сторінці в Facebook.

Як відомо, раніше Ганна Герман пообіцяла у разі обрання в новий парламент свій перший законопроект присвятити забороні комуністичної ідеології.

Про це вона заявила в ефірі одного з українських телеканалів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ВР, КПУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дай Бог нашому теляті вовка зїсти. Ляшко звільнив би Україну від лайна. В усій світовій історії важко знайти приклад подібної катастрофи, як катастрофа комуністичного режиму - економічної, політичної, інтелектуальної і, звичайно, моральної, яка протікала так блискавично і на такому неосяжному просторі.
Відповісти
Да нет, уважаемый "Историк", катастрофа как раз началась с 1990 года... А при коммунистах был необычайный подъем...
Відповісти
Та луснув твій совок, анонім. Вже більш 20 років як. І реінкарнації небуде н і к о л и. Уяснив?
Відповісти
Акуєть! - Це той "падйом" при якому вставав о 4-й ранку й займав чергу біля ср...го гастронома, щоб купити пачку масла?
Відповісти
Странно... Глава партии даже не преодолевшей 5% барьер на последних выборах в Раду собирается запретить партию, набравшую примерно в 20 раз больше голосов...))))) Демократия по украински))))
Відповісти
пропоную заодно заборонити і гузя
Відповісти
і канановічів заодно
Відповісти
Ляшко сильний задом, а слабонький розумом. Це його національне горе....
Відповісти
Этот пи...р никак не может простить нам уголовную статью за мужеложство.
Не дождётесь ПИДА...СЫ всех мастей!!!
Відповісти
Клас!!!
Підтримають,я вірю в них!
З точки зору історичного досвіду та його ретроспективної критики: ідея комунізму — це утопія. Перенесення комуністичних ідей у сферу політики, прийняття комуністичної доктрини — в усіх країнах призводило до встановленя в країні влади тоталітарного типу з проголошенням терору проти «класових ворогів» і незгодних зі встановленням «соціалістичних» порядків. Після руйнації політичного ладу СРСР та світової «системи соціалізму» наприкінці XX ст., комуністична державна політична практика зазнала засудження в більшості країн Європи, де раніш існували комуністичні політичні режими.
НАВІТЬУ МОЛДОВІ ЗАБОРОНЕНА ЦЯ ВСЯ ШУШВАЛЬ!
Нещодавно до країн Балтії, Польщі, Чехії та Грузії, які ухвалили низку законів про декомунізацію, долучилася і Республіка Молдова. Парламент країни заборонив використовувати комуністичну символіку — серп і молот — з політичною метою. За порушення нового закону, який набуває чинності 1 жовтня 2012 року, доведеться сплатити від 200 дол. до 1000 дол
Відповісти
Таваисшии папрашу лечь подле меня всех истинных барцов за камунизм!!Суицид нам паможет таваааиисшии!!
Відповісти
Народ має думку-ізолювати Ляшка І Ганьку Герман щоб ці двоє не совокупились і, не дай боже, наплодили собі подібних перевертнів, котрі свої політичні погляди змінюють в залежності хто і скільки їм дає гроші ша циркові вистави по телебаченню.
Відповісти
КПУ заборонять і в той день оголосять свято національного рівня, коли українці будуть святкувати, це свято замінить нам 1 травня))))) Кононовичі вам капут )))
Відповісти
ага, уберите комми и мы будем с вами пить сланцевый газ вместо воды!
Відповісти
Где Соцпартия, СДПУ(о), НУ ? А коммунистам как партии больше 100 лет и мы идём дальше! Мы вечны, а вот где будете вы все остальные пешки уже через пять,это вопрос!?
Відповісти
ти краще розкажи де опинились члени комуністичної партії Західної Ураїни після 1939 року? Луцька тюрма та тюрма в Львові на вул. Лонського їх пам*ятають.
Відповісти
СПУ створена 26 жовтня 1991 року в Києві зусиллями колишніх членів забороненої КПУ (КПРС), які не погоджувалися з її забороною і прагнули продовжувати політичну діяльність. Лідером партії обрали колишнього керівника комуністичної більшості в Верховній Раді УРСР Олександра Мороза.
15 березня 1992 р. був заснований друкований орган СПУ — газета «Товариш». Її першим редактором став Адам Мартинюк.
У грудні 1993 партія оголосила себе опозиційною до влади, яку уособлювали президент Леонід Кравчук та прем'єр-міністр Леонід Кучма. Після відновлення КПУ лави Соціалістичної партії покинуло чимало колишніх членів КПРС.
На парламентських виборах 1994 р. до Верховної Ради України було обрано 14 представників СПУ (згодом за підтримки СПУ до парламенту було дообрано ще й Наталію Вітренко). У травні 1994 р. Олександр Мороз став головою Верховної Ради. Його кандидатура була висунута на президентських виборах того ж року, у першому турі яких Мороз набрав 13.04% голосів (3 місце).
Відповісти
Останні новини
В Україні можуть заборонити Комуністичну партію
11 квітень, 2013, 15:40