Дві луцькі сім’ї отримали ключі від квартир в новобудові

Дві луцькі сім’ї отримали ключі від квартир в новобудові
Лучани Надія Петрик та Степан Пирога з родинами стали власниками двокімнатних квартир в ЖК «Luceoria» на проспекті Волі.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Подружжя педагогів Степана та Надії Пирогів на квартирну чергу в місті стали 4 квітня 1986 року, приїхавши в Луцьк працювати молодими спеціалістами в педінституті імені Лесі Українки.

«Ці сім’ї чекали на власне житло тридцять три та тридцять чотири роки, проживаючи в абсолютно неприйнятних умовах. Одна сім’я мешкала в приміщенні шістнадцяти квадратних метрів, інша – в маленькій кімнатці в гуртожитку. Сьогодні ці щасливі люди отримали великі хороші комфортні квартири в новобудові», - розповів радник міського голови Ігор Поліщук.

«Нам обіцяли через три роки дати квартиру, однак чекати довелося тридцять три. Ми вдячні міській раді за те, що в такий нелегкий для країни час, з міського бюджету зуміли викроїти кошти на квартири і, таким чином, подарували нам радість та надію на краще життя», - розповіла Надія Пирога.

Нагадаємо, що рішення про надання житла особам, які перебувають на квартирному обліку було прийнято на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради 20 березня 2019 року.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.