Мінімалізм в оформленні ресторанних інтер’єрів*

Мінімалізм в оформленні ресторанних інтер’єрів*
Стильне оформлення ресторанного інтер’єру – це перший крок до популярності закладу. Саме інтер’єр привертає увагу відвідувачів, він змушує їх повертатися знову і знову. Завдяки особливій атмосфері ресторани стають улюбленими закладами на довгі роки, а постійні гості рекомендують заклади своїм друзям.

Мінімалізм – один із найпростіших і найскладніших стилів водночас. З одного боку, він має зрозумілі риси, не вимагає великої кількості деталей. Але з іншого – унікальність стилю саме у в його лаконізмі. Приміщення стає оригінальним лише в тому випадку, коли усе в ньому має своє місце, є чітка симетрія та повна гармонія. Досягти цього може не кожен дизайнер. Вдалі приклади оформлення є лише на сайтах досвідчених студій, як partner-design.com.ua/ua/.



Головні переваги мінімалізму перед іншими стилями

Мінімалізм в оформленні ресторанного простору має дуже багато плюсів і переваг. Головні серед них такі:
• Лаконічний інтер’єр дозволяє правильно розставити акценти та спрямувати рух відвідувачів по ресторану. У ньому легко привернути увагу до фірмових страв, зонувати приміщення, зберегти унікальний стиль.
• Універсальний стиль, який чудово підходить для ресторанів будь-якого напрямку і концепції. У такий формат дизайнери вписують філософію закладу, демонструють його виключність і особливість.
• Функціональність. Усі предмети в мінімалістичних інтер’єрах виконують чіткі функції. Вони дуже зручні, практичні, але при цьому – оригінальні, такі, що запам’ятовуються. У таких приміщеннях легко і приємно працювати. Гості почуваються в них комфортно і зручно. Часто меблі виконують роль зонування і декору.
• Комфортна кольорова гама. Монохромна і строга кольорова гама мінімалізму – чудовий варіант для ресторану. Контрастне поєднання світлих пастельних і глибоких темних відтінків не розсіює увагу гостей. Воно не дратує, не сліпить очі. Основний колір, сніжно-білий, говорить про ідеальну чистоту в закладі.
• Мінімалзм – поза часом і простором. Він актуальний у всі епохи та часи. Достатньо доповнити інтер’єр деталями з інших течій – і він виглядає абсолютно по-іншому. Мінімалізм завжди у тренді. І навіть без великої кількості декору інтер’єр виглядає неймовірно дорого та розкішно.

Також варто відзначити, що в такі інтер’єри можуть рости й мінятися разом із закладом. Вони легко переформовуються, доповнюються. Таким чином, чудове світле приміщення легко стає домом для кондитерської, а потім – для повномасштабного ресторану.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Мінімалізм в оформленні ресторанних інтер’єрів*
01 квітень, 2017, 17:21