Дівчина з Волині записала відеозвернення Зеленському і Порошенку

Дівчина з Волині записала відеозвернення Зеленському і Порошенку
Дипломатка з Волині Марія Мовчан, яка є головою Благодійної організації «Позитивна взаємодія», записала відеозвернення, в якому пропонує кандидатам у Президенти Володимиру Зеленському і Петру Порошенку об'єднатися доброю справою і спрямувати на благодійність по 1 гривні.

Про це повідомляє Благодійна організація «Позитивна взаємодія».

«Шановний Володимире Олександровичу, шановний Петре Олексійовичу, навіщо збирати стадіони, витрачати мільйони і за будь-яку ціну жагати перемоги?» – запитує юна дипломатка і пропонує простий шлях вирішення протистояння: «Хочете бути кращим, впевненішим, мудрішим, дбайливішим, то внесіть 1 гривню на банківський рахунок благодійного Фонду «Позитивна взаємодія»!

На думку Марійки Мовчан, багато людей побачать такий вчинок своїх лідерів і послідкують їхньому гарному прикладу – долучаються до благодійної діяльності заради допомоги дітям.

«Зробіть це обидвоє, чим докажіть і покажіть, що Україна – це не щось абстрактне, а спільнота різних, в тому числі маленьких, людей, яких поважаєте, цінуєте і дбаєте за їх майбутнє!» – такими словами переконує юна «дипломатка» чинного Президента України і його конкурента робити ще більше добрих справ.

Разом з тим, дівчинка пропонує простий і зручний шлях миру і порозуміння, як поміж кандидатами у президенти, так і їхніми прихильниками: «Давайте спробуємо разом об’єднати мільйони українців навколо доброї справи, незалежно від того, хто кого підтримує.

На все про все для роздумів Марійка Мовчан дає не 24 години, а аж цілий тиждень, щоб дізнатися, якого «поля ягода» адресати її відеозвернення і оцінила, що для кандидатів у президенти відповідь може обійтися всього-на-всього в 1 гривню.

Дівчина сподівається, що Володимир Олександрович Зеленський і Петро Порошенко обов’язково нададуть обґрунтовану відповідь і внесуть 1 гривню на благодійну діяльність.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що за бредіч....
Відповісти
Дівчинка молодець. Якщо це звернення дійде до кандидатів, то 1 гривнею вони не відбудуться - це ж імідж кандидата. А, отже, фонд поповниться. Інше питання хто контролюватиме витрати з рахунку фонду.
Відповісти
Породження часу - простягнута рука !
Відповісти