На Волині планують відкрити ще 13 ЦНАПів. КАРТА

На Волині планують відкрити ще 13 ЦНАПів. КАРТА
У 2019 році на теренах краю планують відкрити ще 13 ЦНАПів.

Про це у facebook повідомив голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко.

Програма «U-LEAD з Європою» – одна з найбільших програм міжнародної технічної допомоги для України з підтримки децентралізації. А Волинь – одна з областей північно-західної частини України, що стала учасником проекту Європейського Союзу «Центр надання адміністративних послуг як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади».

В ході децентралізації спроможні громади отримали більш широкі повноваження, ресурси і відповідальність. Тож очевидно, що в об’єднаних громадах мають бути сучасні Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП) - єдине місце (приміщення), де можна отримати найнеобхідніші адміністративні послуги у комфортних умовах.

На сьогодні мережа ЦНАПів Волині становить 27 одиниць, з них 6 – розташовані в об’єднаних територіальних громадах. До слова, перелік послуг, які можуть надавати на місцях, постійно розширюється.

Натомість, у 2019 році на теренах краю планують відкрити ще 13 ЦНАПів.

– Мешканці об’єднаних громад очікують від місцевої влади зручних та якісних адміністративних послуг. Саме тому важливо, щоб кожна об’єднана громада якнайшвидше вирішила, у який спосіб швидко та доступно надавати ці послуги мешканцям, – зазначає Олександр Савченко.










Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.