Назвали найнебезпечніші мікрорайони Луцька

Назвали найнебезпечніші мікрорайони Луцька
Інспектор з охорони публічної безпеки і порядку Луцького ВП ГУНП у Волинській області Роман Богдан назвав найкримінальніші мікрорайони Луцька.

Про це він написав на своїй сторінці у facebook.

"Виходячи із щомісячного картографічного аналізу слідує, що за 3 місяці 2019 року найбільш кримінальними районами є 33-й квартал, центр міста, район залізничного вокзалу, пр. Волі та Відродження де скоєно 15,2% від усіх вчинених злочинів та адміністративних правопорушень. За часом вчинення протиправних посягань в м . Луцьку вдалось встановити, що найбільше злочинів та інших правопорушень відбувається в період 18-24 години", - зазначив поліцейський.

Та додав, що ці мікрорайони патрулюються посилено не лише поліцейськими, а й нацгвардійцями та учасниками ГФ "Самооборона Волині".




Окрім того, у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost Роман Богдан розповів, що найчастіше кримінальні правопорушення та інші події відбуваються в районі 33-го кварталу і пр. Волі у вівторок і четвер у вечірній час. Ймовірно, це пов'язано з роботою певних розважальних закладів.

"На мою думку, звичайно це, в першу чергу, робота розважальних закладів, таких як «Спорт-лото» та інші, де збираються люди, які зазвичай схильні до вчинення тих чи інших злочинів, а саме крадіжок, грабежів.

На сьогоднішній день ми активно ведемо превентивні заходи по даних закладах спільно з патрульною поліцією та під час спільних чергувань з Національною гвардією, а саме проводимо перевірку документів. В деяких ситуаціях згідно ст. 34 ЗУ «Про Національно поліцію» ми здійснюємо поверхневу перевірку, під час якої неодноразово знаходили наркотичні речовини в клієнтів даних закладів", - повідомив поліцейський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аж радує що ГПЗ не згадали )
Відповісти
Я патрулів на 33 мабуть рік не бачив
Відповісти