У Луцьку – виставка про Євро-2012

У Луцьку – виставка про Євро-2012
У Луцьку відкрили виставку, присвячену Чемпіонату з футболу Євро-2012: тут представлені матеріали на спортивну тематику.

Організувала захід волинська організація колекціонерів «Паритет» 24 січня у приміщенні «Західінкомбанку». Про це інформують Відомості.UA.

На виставці можна побачити серію монет НБУ, присвячену Євро-2012, а також матеріали інших видів колекціонування на спортивну тематику: поштові конверти, листівки, марки, календарі, лотереї, ручки, книги, газети і журнали, фотографії, значки, афіші, футбольний одяг тощо.

Серед експонатів є два фото на дереві, на яких зображені тренер Валерій Лобановський і команда «Динамо».

Голова «Паритету» Анатолій Сєрков звернув увагу присутніх на м’ячі. Серед них той, що належить київському «Динамо», з автографами футболістів, м’яч російської збірної, а також м’яч, яким будуть грати на самому Чемпіонаті Євро-2012.

Анатолій Сєрков презентував набір із п’яти срібних монет, на яких представлено чотири українських міста, у яких будуть проходити матчі, і одна монета приурочена фінальному матчу, який відбудеться на стадіоні «Олімпійський» в Києві.

Також Сєрков презентував унікальне видання колекціонера зі Львова Романа Ярошевича «Футбольні баталії на монетах світу», зокрема перший його том «Футбол у монетах».

Сам автор помер, однак його рідні приїхали на відкриття виставки зі Львова. Дружина, син, друзі сподіваються, що за допомогою «Паритету» увесь його труд буде зібрано у наступних книгах.











Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку – виставка про Євро-2012
25 січень, 2012, 15:29