Під Києвом ‒ велика вода. ФОТО

Під Києвом ‒ велика вода. ФОТО
На Київщині затопило дачні кооперативи села Підгірці.

Вода заповнила вулиці, городи, підвали та будинки - постраждали сотні будинків, - пише ТСН.

Місцеві жителі не можуть під'їхати на авто до власних домівок - змушені в гумових чоботях долати великі відстані по воді.

Постраждав від води і будинок народного депутата Володимира Яворівського, особняк якого розташований на в'їзді в селище.

«У мене затопило льох. Частину картоплі витягла дружина, а частина і закрутки так там і плавають. Води - на 30-40 сантиметрів, і вона не йде. Та й канал вздовж будинку переповнений, ось-ось почне заливати двір. До речі, в нашому селищі живуть і прокурори, і міліціонери, і високі чини з Адміністрації президента», - поскаржився Яворівський.



Місцеві жителі і влада розійшлися в думці про основну причину потопу. Сільські жителі говорять про перекриття зливів двох місцевих річок Стугни та Сіверки.

А сільрада наполягає, що винні сусіди в Києво-Святошинському районі, де на приватній території власники розкопали два метри греблі, і вода, яку вона стримувала, з їхнього району хлинула в Обухівський.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Така ж сама картина у Луцьку в Старому місті. Сідайте на маршрутку і зробите аналогічні фото.Вода добирається до будинків на вулицях між Петрусенко і Г.Гулевичівни. "Будинок з химерами" вже оточений водою
Відповісти