Запрошують на день відкритих дверей: у Луцьку запрацює приватна загальноосвітня школа. ФОТО

Запрошують на день відкритих дверей: у Луцьку запрацює приватна загальноосвітня школа. ФОТО
Вже з вересня 2019 року вперше у Луцьку розпочне свою роботу приватна загальноосвітня школа ThinkGlobal. Зауважимо, що ця мережа нараховує близько 25 шкіл по всій країні.

Вже у неділю, 14 квітня, о 15:00 розпочнеться День відкритих дверей: батьки зможуть поспілкуватись з директором мережі ThinkGlobal Артуром Кочаряном, а також з очільниками школи у Луцьку – Назаром Михалюком та Лілією Данилюк, - пише Таблоїд Волині.

Місце зустрічі: конференц-зал бізнес-центру «Директорія». Тривалість – 1,5 години.



На зустрічі обговорять деяки проблеми шкільної освіти, підхід ThinkGlobal до освіти та навчальних програм для дітей, а також розкажуть про можливості вступу до ThinkGlobal.

Реєстрація на подію обов’язкова за посиланням. Деталі за телефоном: 099 732 00 19.

Основна місія школи полягає у прагненні зробити свій внесок у зростання покоління нової української інтелектуальної еліти, потужних людей з новим мисленням та спроможністю впливати на своє довкілля, країну та глобальний світ. Це люди масштабного мислення, які створюють або впроваждують нові сенси та нові правила гри у бізнесі, науці, технологіях, соціальній сфері чи урядуванні. Школа ставить перед собою задачу навчити студентів забезпечувати собі гідний рівень достатку та якості життя.

Дата: 14 квітня, 15:00.

Місце зустрічі: конференц-зал бізнес-центру «Директорія». Тривалість – 1,5 години.



Зауважимо, що школа має ліцензію на право провадження освітньої діяльності у сфері загальної середньої освіти (початкової загальної освіти, базової загальної середньої освіти, повної загальної середньої освіти).




Ліцензія

Розпорядження № 1293 від 18.10.2017 виконавчого органу Київської міської ради про видачу ліцензії ПРИВАТНОМУ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ "СІНКГЛОБАЛ" на право провадження освітньої діяльності у сфері загальної середньої освіти (початкової загальної освіти, базової загальної середньої освіти, повної загальної середньої освіти).




Розпорядження №1512 від 21 серпня 2018 року виконавчого органу Київської міської ради про видачі ліцензії Приватному закладу освіти "СІНКГЛОБАЛ КЕЙ ЕЙЧ" на право провадження освітньої діяльності у сфері загальної середньої освіти (початкової загальної освіти, базової загальної середньої освіти, повної загальної середньої освіти). Статут.

Відповідно до закону № 835-VIII від 26.11.2015 з 1 січня 2017 р. скасована паперова форма ліцензій.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка радісна новина! Платні школи доступні дітям мажорів, може нарешті ці пихаті дітки дадуть спокий звичайним дітям і підуть вихвалятися одне перед одним в цей чудовий заклад!
Відповісти
так а посилання на реєстрацію де?
Відповісти
Останні новини
Запрошують на день відкритих дверей: у Луцьку запрацює приватна загальноосвітня школа. ФОТО
08 квітень, 2019, 21:30