В Україні запустили інтерактивну карту автобусних маршрутів

В Україні запустили інтерактивну карту автобусних маршрутів
В Україні запрацювала інтерактивна карта автобусних маршрутів.

Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час презентації інтерактивної карти “Мережа автобусних маршрутів”, передає прес-служба відомства.

За словами Омеляна, Міністерство інфраструктури системно працює над розвитком ринку автобусних перевезень і створенням найкращих умов для пасажирів та перевізників.

Міністр інфраструктури наголосив, що для покращення ситуації на ринку важливим є забезпечити прозорість роботи учасників, і цьому може сприяти сервіс «Мережа автобусних маршрутів»: «Це інтерактивний інструмент на основі відкритих даних, що надає детальну інформацію щодо міжобласних та міжнародних автобусних маршрутів в Україні. Сервіс не тільки показує автобусні маршрути та розклад руху, а й також дозволяє пасажирам отримати детальну інформацію щодо перевізників: хто обслуговує маршрути, яким автопарком володіє перевізник, термін дії дозволу на перевезення».

Міністр інфраструктури України наголосив, що презентована мапа автобусних маршрутів − це ще один інструмент для розвитку самих компаній-перевізників, адже якщо вони присутні на цій мапі, то значить легально працюють, а якщо немає, то про них ніхто не знатиме.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як я люблю такі новини без лінків.... дякую вам журналісти!!!!
Відповісти
Останні новини
В Україні запустили інтерактивну карту автобусних маршрутів
09 квітень, 2019, 20:45