Пошкоджене волосся: догляд, відновлення та правила вкладання

Пошкоджене волосся: догляд, відновлення та правила вкладання
Частіше за все, пошкоджене волосся - це наслідок неправильного догляду та агресивного вкладання. Жінки отримують замість бажаної краси здорового волосся посічені кінчики та слабку,крихку волосину. Але чи можна відновити волосся, не зістригаючи його та не змінюючи кардинально зачіску? Професійна французька косметика Joico по догляду за волоссям дає можливість досить швидкого відновлення навіть вкрай пошкодженого волосся. На сайті офіційного дистриб’ютора Joico https://allure-cosmetics.com.ua/brands/view/39/ можна переглянути запропоновані лікувальні засоби для відновлення волосся. А поки що вашій увазі основні відновлюючі процедури, які вже підтвердили свою результативність на практиці.

• Щоденне миття волосся.

Допомагає стимулювати волосяний фолікул, провокуючи більш швидкий ріст та відновлення. Цьому сприяє перш за все масаж шкіри голови, який відбувається під час миття волосся. Однак не можна агресивно масувати. Лише ніжне масування круговими рухами з додаванням відновлюю чого лікувального шампуню буде працювати на нашу мету.

• Збагачення волосся протеїнами.

Маючи пошкоджене волосся обирайте засоби, котрі містять в своєму складі протеїни для відновлення сухого та потускнілого волосся. Наприклад, такі компоненти як алое-вера, пантенол, протеїни шовку чи гліцерин можуть зволожити волосся в досить короткі терміни і його вигляд одразу стане набагато кращим. Лікування та відновлення обов’язково потрібно продовжувати навіть якщо вигляд волосся вже отримав позитивні зміни.

• Фарбування.

Для пошкодженого волосся найбільшу небезпеку несе саме хімічне фарбування. Компоненти стійких фарб – це агресивні хімічні сполучення, які не можуть не порушувати структуру волосини. В тій чи іншій мірі всі барвники мають негативний вплив на здоров’я волосся. Отже, під час лікування та відновлення фарбуватись вкрай небажано.

• Дотримання правил вкладання.

Для пошкодженого волосся, як всі ми розуміємо, шкодитиме навіть найбільш лагідне вкладання. Найкращий варіант – це природнє висихання після миття голови, а також перерва у використанні гарячих бігуді, щипців та гарячого фену на тиждень чи два. Під час лікування та відновлення посіченого волосся також бажано відмовитись відсильних фіксаторів зачіски. Якщо ж зовсім відмовитись від звичних процедур неможливо, не використовуйте гаряче повітря у фені. Краще витратити трішки більше часу, щоб посушити волосся холодним повітрям, аніж ще більше висушити та пошкодити його.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Пошкоджене волосся: догляд, відновлення та правила вкладання
10 квітень, 2017, 09:52