«Немає підстав», – Луцькрада про купівлю квартири для сім’ї, що продала житло задля порятунку доньки

«Немає підстав», – Луцькрада про купівлю квартири для сім’ї, що продала житло задля порятунку доньки
У Луцькій міськраді відповіли на петицію з проханням допомогти у придбанні житла для сім'ї Яценюків, яка вимушено продала житло задля порятунку доньки.

Нагадаємо, важка недуга сковує тіло юної лучанки, учениці сьомого класу НВК «Гімназія № 14 імені Василя Сухомлинського» Ангеліни Яценюк. У неї на нижній кінцівці діагностували судинну пухлину. Аби поставити донечку на ноги, батьки продали все, що мали, навіть житло.

Натомість у відповіді на петицію небайдужих лучан за підписом в.о. мера Луцька Григорія Пустовіта йдеться про те, що відповідно до статті 42 Житлового кодексу, приміщення надають тільки громадянам, які перебувають на обліку для поліпшення житлових умов та внесені до Єдиного державного реєстру громадян.

"Поліпшити житлові умови без врахування черговості виконком міської ради не має законних підстав. З цією електронною петицією ознайомлено депутатів Луцької міської ради", - зазначено у відповіді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Серце кров'ю обливається від такої черствості та байдужості. Ганьба такій владі!!!
Відповісти
Чиновники декларують мільйонами кошти, гектарами землю, тисячі м.кв. житла, десятками авто... Коли ж ви вже нажретеся. Ні сорому, ні совісті, ні людяності. Котимся в прірву
Відповісти
Навіть радянська влада підтримувала і піклувалась про такі сім'ї. А тоді й житла стільки не було, як зараз. Весь теперішній сучасний світ піклується про них. А в нас бюрократичні відписки. Дійсно - ганьба!!!
Відповісти
А які підстави цим дибілам знаходитись у міській раді Луцька?
Відповісти
Читаєш і офігіваєш. За дітей обідно. А за хворих, то взагалі... Ну як настільки можна бути байдужими? Бруківку на бруківку міняти можна, а допомогти сім'ї з хворою дитиною ''немає законних підстав''. Злість переповнює. На вила треба того пустовіта і його оточення
Відповісти
Господи, як же ж соромно за таку владу в нас.
Відповісти
Сім'я продала все, що мала, бо зрозуміла, що надіятись на владу марно. І ось цьому підтвердження.
Відповісти
А в самого пустоцвіта зарплата 2000 дол, плюс зі швейцарії спонсор ще 2000 дає, де йому зрозуміти звичайних людей?
Відповісти
Шкода сім'ю. Дуже шкода. Читаєш оте все і опускаються руки. А як же їм? Їм в рази важче. А якщо, не приведи Господи, здадуться морально і заподіють собі щось? Хто тоді буде нести відповідальність за доведення до такого?
Відповісти
При такій владі, коли не цінується життя і здоров'я громадян, коли сім'ї на межі виживання просять допомоги, а в відповідь - нічого, немає в нас майбутнього. Так само як і в чиновників. Рано чи пізно, настане судний день.
Відповісти
Ну то на рівні міськради посприяйте родині побороти ту бюрократичну тяганину. Візьміть на квартирний облік, поставте позачергово і забезпечте житлом. Стільки небайдужих лучан підтримує та просить, певно, з половина Луцька.
Відповісти
Немає підсиав для виділення житла, то з лікуванням допоможіть!!! Чи на це також нема підстав??? А виписувати собі премії є підстави?
Відповісти
Це дуже талановита дівчинка. Гарно співає. Шкода, що ніяк не може побороти хворобу і має інвалідність. Мама також має інвалідність. Сім'я від держави не отримала ні копійки допомоги. Дуже шкода за таку байдужість чиновників.
Відповісти
Пустовіт рідкістна св.....чь.
Відповісти
Зло все більше поглинає наш світ. Немає тієї доброзичливості, людяності, товариства, яке було років 20-30 тому. Люди були братами і сестрами, допомагали один одному, поважали. Тепер всім править корисливість і нажива. Поняття гідності, вихованості, чесного імені відійшло в безодню. В маршрутці місце старшим чи дітям не уступлять. Розум затьмарений прагненням побільше вкрасти і більше мати, а на інших насрать
Відповісти
Я в шоці. Да на поміч таким родинам в першу чергу потрібно виділяти кошти, а лише після цього на благоустрій і всякі няшки для міста... Депутати і Секретар, візьміться за розум, бо люди візьмуться за вила!!!
Відповісти
Потрібно щоб про цю ситуацію показали сюжет на загальнодержавному каналі. Тоді зашевеляться, як в'юни на сковорідці.
Відповісти
Скоріше в якоїсь заможної людини, яка не втратила людяності, защемить в грудях від побаченого і він допоможе з власної кишені, ніж проснеться совість в того, хто при владі з метою - бюджет дерибанити
Відповісти
От покупки квартир нуждающимся сложно получить откат. Другое дело с фирмами и брусчаткой. Там сложно подсчитать сколько украли.
Відповісти
Пустоцвіт - типовий юлєбот, за бабло продався вазелиновим, донці квартиру підмутив, а нужденним - немає підстав...
Проголосуєте за вазелина, таке буде по всій країні, бо ниточкі всі тягнуться до коломойши.
Відповісти
Доброго дня. Я - мама дівчинки, хочу сказати, що ми стоїмо на обліку у двох чергах, зокрема в пільговій! Хай не вводять людей в оману((( Але надії немаю на їхнє розуміння! Всім небайдужим людям велике дякую!
Відповісти
Опосередковано знайома з ситуацією цієї сім'ї. Насторожує той факт, що сім'я продала квартиру і купила будинок з кількома сотками землі для будівництва в Луцьку! Не в селі, а в Луцьку (мені здається це рівноцінний обмін). Мама дуже двулика особа, якій завжди ВСІ ВИННІ, не прозвітувала про кошти, які були зібрані на операцію дитині нещодавно ( до речі вони потребували лише кілька тисяч гривень не так, як онкохворі діти, які лікуються за кордоном). Тепер сім'я вимагає від міста (чи пак, від НАС, ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ) купити їм квартиру. Мені здається, що хитра мама експлуатує ситуацію з хворою дитиною і намагається збагатитися.
Відповісти
Шановна Анна! Хочу спростувати Ваші слова!По - перше: ми дійсно продали квартиру, щоб прооперувати дитину, і купили частину будинку без зручностей, яка стоїть на п'яти сотих землі ( але немає землі для будівництва, як Ви стверджуєте!). По - друге:немає звіту по зібраних коштах, так як ще не провели операцію ( нам її перенесли на початок червня, хоча вже були купленні білети на 17.03, і були здані на ЖД вокзалі, можете перевірити)Нам пропонували проводити оперативне втручання в Німеччині, в США штат Арканзас, в Італії в клініці в м. Рим.Але на це потрібно не менше 20000 у.о.По - третє: наша сім' я не просила квартиру, цю петицію подав незнайомий мені чоловік, тобто про збагачення мова не йде. Хоча ми стоїмо на двох чергах на покращення житлових умов, зокрема на пільговій. У мене ВСЕ! А Вам я бажаю міцного здоров'я!!! Це саме головне!
Відповісти
Останні новини
«Немає підстав», – Луцькрада про купівлю квартири для сім’ї, що продала житло задля порятунку доньки
11 квітень, 2019, 09:42