Чи знають лучани, хто керує містом? Відеоопитування

Чи знають лучани, хто керує містом? Відеоопитування
21 квітня відбудеться 2 тур президентських виборів і долю країни вирішуватимуть звичайні громадяни. Тема виборів не сходить із «уст» безлічі «фейсбучних» експертів, які тільки про те й говорять, хто з кандидатів кращий чи гірший. Але чи знають у Луцьку елементарне - хто зараз очолює місто, яке вже більше двох років існує без мера?

Про це Інформаційне агентство ВолиньPost вирішило запитали у людей просто на вулицях міста.

Результати опитування, на жаль, не надто втішні. Здебільшого люди поняття не мають, хто керує містом, у якому вони живуть.

Найчастіше у відповідь на запитання можна було почути «не знаю», ще частина людей відповіла, що у Луцьку немає мера, а є тільки заступники, хтось вважає очільником міста Григорія Пустовіта, хтось – Олександра Савченка.

Деталі – у відео



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
реально ніхто не керує усі тільки рвуть і наживаються
Відповісти
**** керують, дерибанячи бюджет
Відповісти
Таких долбодятлів (долбо**бів), яких тут опитували, в місті 90%, або навіть 95. Я теж колись опитував самотужки. Опитав 100 чоловік і вирахував наведений відсоток. Отак і живемо, так вибираємо. З іншої сторони, якби у кріслі мера сиділа яскрава особистість, то її б знали.Не усі, принаймні, відсотків 50-60. А так?.. Немає кого знати. Радянського фельдфебеля Пустовіта, який зашився як воша в кожусі і дні рахує, щоб більше вкрасти? Чи неголене двометрове непорозуміння, яке совають по містю і всім показують, як іграшку Ванька-встанька? Приплили - як - на полотні Рєпіна.
Відповісти
Запитайте цю губату і зубату химу,що на фото, як називається вулиця, на якій вона мешкає. Сумніваюсь, що вона памятає. А ви хочете від неї почути, хто керує містом?
Відповісти
Махно керує і його банда
Відповісти
Тепер ця банда зелених укропів хоче керувати Україною з Ізрайля та Женеви
Відповісти
Останні новини
Чи знають лучани, хто керує містом? Відеоопитування
11 квітень, 2019, 10:37