Волинянам продовжують нараховувати зайві кубометри газу

Волинянам продовжують нараховувати зайві кубометри газу
Облгази проігнорували рішення НКРЕКП та продовжують нараховувати споживачам зайві обсяги газу.

Про це заявив керівник департаменту з енергоефективності Національної акціонерної компанії «Нафтогаз» Олексій Хабатюк на своїй сторінці у Facebook.

Вінницька, Волинська, Закарпатська, Запорізька, Чернігівська - це не повний перелік областей, з яких надходить хвиля скарг споживачів. Усі облгази, щодо яких надходять скарги, з Регіональної газової компанії.

За словами Хабатюка, люди пишуть, що в рахунку за березень не тільки не було зроблено перерахунку з жовтня минулого року, як того вимагала Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послух, а й знову дораховані обсяги за березень.

«НКРЕКП зобов'язане провести чергову перевірку та підтвердити факт ігнорування облгазами рішень регулятора. Але Верховна Рада не може стояти осторонь, бо, на жаль, у регулятора за законом про ринок газу та про сам Регулятор обмежені повноваження. Це питання енергобезпеки» - зауважив Олексій Хабатюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нараховують.Ну і що.Навчіться захищати свої інтереси перед монополістами-це можливо,просто читайте законодавство і відстоюйте свої права,як споживача,бо без вас,вони ніхто!!!
Відповісти
Останні новини
Волинянам продовжують нараховувати зайві кубометри газу
11 квітень, 2019, 16:44