Порошенко та Зеленський поскандалили у прямому ефірі на телешоу. ВІДЕО

Порошенко та Зеленський поскандалили у прямому ефірі на телешоу. ВІДЕО
Кандидати у президенти України Володимир Зеленський і Петро Порошенко у прямому ефірі одного з телеканалів влаштували словесну суперечку.

Петро Порошенко був присутній у студії, а Володимир Зеленський знаходився в Парижі, куди він прибув на зустріч з президентом Франції Еммануелем Макроном. Про це пишуть Факти.

Кандидатам дали можливість зв’язатися по телефону.

– Я запросив пана Порошенко на дебати. Він відповів: Стадіон так стадіон, і запрошення прийняв. Він прекрасно знає, що я не в Києві, його автомобілі Служби безпеки супроводжували мене в аеропорт!, – заявив Зеленський.

У відповідь Порошенко заявив, що він не цікавиться пропозицією опонента.

– Зустріч у мене, як і у вас, завтра в Парижі, – сказав президент.

Після чого між кандидатами розгорілася суперечка.

– Ви ж хотіли дебати, в чому проблема. У мене свого літака немає, я на звичайному летів. У мене немає можливості сісти і полетіти в будь-який момент, – заявив Зеленський, перебиваючи президента.

Порошенко намагався продовжити свою відповідь, що переросло у перепалку на підвищених тонах.

Незважаючи на вигуки ведучої, кандидати продовжили суперечку.

Президент повторив, що не цікавиться переміщенням Зеленського. Також він додав, що команда Зеленського була поставлена в позицію, що в останню неділю, коли можна провести дебати, 14 квітня, його запросили на дебати на НСК Олімпійський.

– Нашу команду ніхто не буде ставити в позицію. А зараз закінчив я! 19 квітня на НСК Олімпійський. Крапка. До побачення, – закінчив розмову Зеленський і кинув слухавку.

Фрагмент із суперечкою починається на 20 хвилині 37 секунд

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну ось, зе не просто хамло, це підліток із мисленням гопніка, набив "стрілу" і поморозився.
Дебати 19 можливі лише в студії, а не на стадіоні - так велить закон, але схоже вазелину на закон плювати, він маніпулює, щоб дебатів уникнути, бо знає, що він ніхто.
Відповісти
Свині дали в рило чоботом! Факт.
Відповісти
Не дай бог цьому хамлу дорватися до керівництва державою, нам з вами кришка, він зе.леного поняття не має що з нею робити, навіть державної мови не знає, уявіть президента Німеччини який не знає німецьку мову, чи Франції , чи Америки..
Відповісти
І правильно зробив треба давно було цього хрюланта поставити на місце! не було в словах Зе хамства він чітко відповів показавши хто є хто!
Відповісти
Веде себе так нервово і хамовито Зеленський тому,що ніяким президентом він не мав бути і зараз не хоче,але він повязаний і змінити щось самотійно не може.На якомусь етапі все пішло не так і не туди,поки що невідомо що.Тому і розпочали це шоу-аналізи,дебати...,яких не буде.Він просто кукла,яку смикають "великі"гравці.Я впернений,що він розуміє,але змінити нічого не може.Прикро.росія нам спокійно жити ніколи не дасть-це факт і всі це розуміють,на жаль.
Відповісти
Всі чудово розуміють,що без 1+1(коломойський)ніякого Зеленського не було.Він же не прізвище принижує,а державну інтитуцію(президент),тобто Україну.Це ще банальна помста ізраїльського втікача,особистісна.Ніяка Україна його не цікавить,а тільки гроші і тіньова закулісна влада.Ніяке Дніпро він не захищав,він захищав свої "вкрадені"капітали і себе.Тут їх позиції з пу...співпадають.Тяжко нам буде,але Україна вистоїть!
Відповісти
Вові Коломойский тексти для концертів не писав. Бізнес сам зробив з нуля, а не віджимав чи крав як ваш баригомародер. Але ви лижіть, смокчіть, якщо без цього не можете.
Відповісти
І де ви такі беретесь,як вас ще ця багатостраждальна земля "носить"?Що він створив?Примножив ВВП країни,якщо ви хоч знаєте що це таке?Який бізнес-шоу.Що "віджимав",чи що крав?Ви обзиваючи президента країни,принижуєте в першу чергу себе,хоча навряд чи розумієте.Мені вас просто шкода.Зцією маячнею на волинські новини,там "чорнухою"залиті всі дописи.А українці зроблять правильний вибір,або знову боротьба.
Відповісти
В нормальних,адекватних людей вже немає ніяких ілюзій,але ми точно знаємо з ким проживаємо поряд в підїзді,будинку,на вулиці,в місті,області,хоча знали і до цього.Українці,які відстояли і відстоюють Україну переможуть,бо вони цінують волю і свободу.А на хліб потихеньку заробимо.Слава Богу і слава Україні!
Відповісти
... і "оце" збирається стати Президентом України ?!!
Відповісти
https://hromadske.ua/posts/biznes-zelenskogo-z-kolomojskim-i-100-kompanij-poroshenka-na-chomu-zaroblyayut-top-5-kandidativ
Відповісти
вазелин має спільний бізнес з Ігорем Коломойським. Зокрема йому належить 15% акцій компанії «Квартал ТВ», яка входить до групи компаній «Приват», власником яких є Коломойський.
Та хіба сіра маса, що живе телесеріалами, розуміє що відбувається?
Відповісти
Що хочете з Вови?Він ще не був, судіть по ділах діючого
Відповісти
Олена, риторика вови показує, що він гальмує як наркоман, не володіє собою, не може контролювати емоції, не вміє дискутувати з опонентом, хамовито перебиває, ставить умови які сам не виконує, ображає українців і головне - АБСОЛЮТНО НЕ ВОЛОДІЄ УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ, ЯКА Є ДЕРЖАВНОЮ!!!
І це бидло криворізське хоче бути президентом?
Відповісти
Останні новини
Порошенко та Зеленський поскандалили у прямому ефірі на телешоу. ВІДЕО
12 квітень, 2019, 00:14