«Вставай, Україно!» у Харкові. ФОТО. ВІДЕО

«Вставай, Україно!» у Харкові. ФОТО. ВІДЕО
Мітинг нараховує вже понад трьох тисяч людей.

Чисельність мітингу опозиції у Харкові «Вставай, Україно!» зростає, ‒ пише Сегодня.

На площі Рози Люксембург вже понад три тисячі людей. Колона рушила до міськради. Опозиціонери поводяться дуже шумно, викрикують гасла. Руху людей заважають трамваї, якими заблокована площа.

Раніше Радіо «Свбода» повідомляло, що судові пристави зачитали текст заборони на проведення акції опозиції на площі Рози Люксембург у Харкові. На місці події присутні представники опозиції, зокрема, депутат Арсен Аваков.

Опозиціонери розгорнули великий державний прапор, який мають нести попереду ходи.

Аваков заявив, що маршрут руху ходи в рамках акції «Вставай, Україно!» може бути змінений в останні хвилини, оскільки міська влада чинить перешкоди для того, щоб унеможливити прохід учасників акції протесту Московським проспектом від площі Рози Люксембург до площі Руднєва.

Голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк наголосив, що Харків став першим містом з десяти, де вже пройшла акція «Вставай, Україно!», де влада зробила все можливе для того, щоб місто було заблокованим. За його словами, комунальні служби почали терміново ремонтувати мережі, у центр зігнали габаритні машини і громадський транспорт.

За словами Яценюка, незважаючи на це, опозиція не збирається скасовувати свою акцію.

Водночас екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко на запитання стосовно заборони акцій у Харкові заявив, що «нічого нового тут немає. На жаль, площа Свобода не була свободною, як і в 2007 році. Але це ознака страху, влада боїться людей».




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: comments.ua, radiosvoboda.org, pravda.com.ua, facebook.com
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пса смердючего скоро умножат на ноль!!!!!!!!!!!
Відповісти
Який же ти гепа ДУРАК !
Відповісти
Страна дураков, от і хто жидяру тупого обрав там?
Харків-колишня столиця України, Ви мене дивуєте, чесно..., Ви маєте бути на рівні зі Львом, на,навіть, вищими за Львів-Ви тут перші мали змогу мати все, а обираєте йолопо промосковсього та деградованого!
Відповісти
P.S. Хоча, нажаль, Луцьк не кращий за Вас,але лучан набагато менше, ми малюсіньке містечко,а ви одне з найбільших...
Відповісти
Хто сказав, що Луцьк - малюсіньке містечко??? Такі визначення - і малюсіньке, і містечко коректні для Устилуга, Берестечка, Рожища, Ківерець, але аж ніяк до Луцька!!!! І невже ви думаєте, що у Харкові масово сидять на цьому сайті?
Відповісти
Дерьовня цей Луцьк! Не несіть себе так високо, а то болячє буде... падати!:)
Відповісти
нада було гепі гепнути пару раз лопатою по жопі
Відповісти
Молодці харків"яни. Я думала, що вони повністю під владою Гобліна, але ні, вийшли. Треба було всім позалазити на автобуси))))
Відповісти
Провінційні клоуни від аппазиції не дотягують до рівня інтелектуальної опозиції. Хлопськи розум - він і в Африці хлопський....
Відповісти
Харків'яни,молодці!Ви не одні,нас багато,ми вас підтримуємо.Україна живе і буде жити тільки без цієї цинічної,брехливої,московської ,узурпаторської влади.Вставай ,Україно!Тримайся!Ми,український народ,хочемо жити в достатку і ми цього доб'ємся!!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
«Вставай, Україно!» у Харкові. ФОТО. ВІДЕО
12 квітень, 2013, 16:12