Тарас Шкітер посперечався з Королевською в ефірі ток-шоу. ВІДЕО

Тарас Шкітер посперечався з Королевською в ефірі ток-шоу. ВІДЕО
Кандидат у президенти Володимир Зеленський займає першу сходинку у виборчих перегонах, оскільки люди розчарувалися і в теперішній владі, і в опозиції.

Про це в ефірі ток-шоу "Голос народу" на "112 каналі" розповів співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ", продюсер та телеведучий Тарас Шкітер, пише Конкурент.

Зі слів Тараса Шкітера, виборці підтримали Володимира Зеленського, тому що він абсолютно нова людина у політиці. І хоч багато українців розчарувалися у чинному президентові, проте, судячи з результатів 1-го туру президентських виборів, недовіра до опозиції більша, ніж недовіра до влади.

"Ні Юлія Тимошенко, ні Юрій Бойко не вийшли до другого туру", – зазначив Тарас Шкітер.

Натомість член депутатської фракції Політичної партії "Опозиційний блок" Наталія Королевська, перебиваючи виступ Тараса Шкітера, заявила, що таке твердження насмішило її.

"Бойко був би із Зеленським в 2-му турі, якби не технічний Вілкул", – переконана вона.

Проте Тарас Шкітер зазначив, що це все припущення. І якби не різні нюанси, то, можливо, у другому турі міг би бути Петро Порошенко з Юлією Тимошенко.

"Це зараз припущення. Факт є фактом. Він є. Тобто ніхто з опозиціїї його не обігнав. І суспільство так відреагувало на те, що їх розчарував президент (рівень життя не покращився, корупція не викорінена), але й опозиція їх не задовільнила", – резюмумвав співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зеленський не нова людина у політиці а просто ЙОЛОП дурніший ніж Янукович.
Після його вигнання озвіріла Україна змете сіх по списку сраних олігархів та точно вступить в НАТО і забуде де Московська орда на карті.
Відповісти
Зеленський не обіцяв що рівень життя покращиться, корупцію викорінить разом з бандою олігархів, на що надіються наївні люди? Україна відкотиться на 30 років назад. Подивіться на Коломойського і Палицю що ви від них чекаєте вони живуть і будуть жити за кордоном
Відповісти
Останні новини
Тарас Шкітер посперечався з Королевською в ефірі ток-шоу. ВІДЕО
13 квітень, 2019, 14:51