На Волині впроваджують програму «Електронне село»

На Волині впроваджують програму «Електронне село»
Чиновники облдержадміністрації мають наміри нинішнього року розширити на Волині програму погосподарського обліку підсистемою обліку земельних ресурсів, показниками в агропромисловому комплексі, ветеринарії, екології.

Про це інформує прес-служба облдержадміністрації.

Усі ці новаторства входять до загальної програми «Електронне село», яку сьогодні, 25 січня презентував сільських головам краю губернатор Борис Клімчук.

«Плануємо уніфікувати систему «Звернення громадян», запровадити у кількох пілотних сільських радах електронний цифровий підпис», - сказав голова облдержадміністрації.

Він зазначив, що «головна ціль програми «Електронне село» - швидке обслуговування людей та суттєве спрощення в роботі працівників сільрад».

«У цьому році плануємо вийти на уніфіковану програму із звернень громадян. Необхідно зробити базу і навчити людей. Систему, яку ми запровадили минулого року – погосподарський облік - ефективно зарекомендувала себе та дала позитивний результат. Ми всі прекрасно розуміємо: усі ці нововведення - для покращення рівня життя волинян», - наголосив Борис Клімчук.

Нагадаємо, торік у 394 сільських і селищних радах області впроваджено систему погосподарського обліку - ці місцеві ради підключено до інтернету.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: село
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прикольна ілюстрація до новини... Пять балів!!!!!!!!
Відповісти
Хто ці назви придумує???? "Електронне село" - хі-хі :)
Відповісти
Останні новини
На Волині впроваджують програму «Електронне село»
25 січень, 2012, 16:54