Виступ Петра Порошенка на «Олімпійському» 14 квітня. Пряма трансляція

Виступ Петра Порошенка на «Олімпійському» 14 квітня. Пряма трансляція
Кандидат у Президенти Петро Порошенко прибув до НСК "Олімпійський" для дебатів. Чекає іншого кандидата – Володимира Зеленського.

Як розповіли "Укрінформу" в Адміністрації Президента, Зеленського на "Олімпійському" чекатимуть до останнього, - пише 5 канал.

«Сьогодні ми тут, на «Олімпійському». Для чого ми прийшли? Бо дебати сьогодні мають відбутися саме тут. Ми нікого не боїмося, ми робимо все, щоб країна дізналася правду, країна не хоче «купувати кота в мішку» та має обрати справжнього президента та справжнього верховного головнокомандувача, який буде проводити рух України до ЄС та НАТО », - сказав Петро Порошенко.

"Звичайно, план може змінитися в останню хвилину. Але зберуться люди. Вони будуть не на стадіоні. Наскільки я розумію, "Олімпійський" не орендується. Однак там є багато приміщень. І щоб не витоптувати поле. А може, й на самій арені організують місце для ЗМІ. Буде встановлено три мікрофони – для модератора, для президента і для кандидата Зеленського. Утім, ви знаєте, що останній вже дав зрозуміти, що він не прийде. Але його чекатимуть до останнього", – розповів подробиці співрозмовник агентства.

"Давайте ми домовимося про те, що 40 хв, до 15 години ми чекаємо пана Зеленського. Володимир Олександрович, я твердо переконаний, що ви зараз нас дивитеся. Я сподіваюся, що ви вже повернулися з Парижу, відпочили і з новими силами готові приступити до ключового елементу демократії – до дебатів. До 15 години ми у визначеному вами місці", – заявив Порошенко.

"Час пішов", – додав модератор заходу, журналіст Андрій Куликов.

У разі проведення дебатів поруч зі стадіоном встановлять металошукачі і "проводитимуться фільтраційні заходи". Підготовка заходів безпеки проходитиме за участю Управління держохорони та СБУ.



Нагадаємо, кандидати в президенти Петро Порошенко та Володимир Зеленський не узгодили єдиних дати, місця та часу проведення передвиборних дебатів.

Зеленський запропонував Порошенку провести дебати на стадіоні НСК «Олімпійський». Порошенко погодився. Натомість у Центральній виборчій комісії повідомили, що згідно із законом дебати повинні відбуватись у студії національного мовника ввечері останньої п’ятниці перед другим туром виборів, тобто 19 квітня.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вова не сци! Бери аналізи, маму і приходь
Відповісти
Зеленський боягуз !!!! Виляє
Відповісти
цікава клоунада))
Відповісти
Ганьба а не виступ!!!
Відповісти
Порошенко - мужик, виклик прийняв, прийшов, за слова відповів, а цей клоун тупо заігнорив, засцяв, бо тут трубку не кінеш, тут в очі треба казати, не тільки Пороху, а і людям, а сказати немає чого, бо він крім коломойського нічого не має, маріонетка.
Відповісти
Поправочка, коломойський має зеленського)))
І взагалі якось тяжко уявити, що єврейськи хлопчик зе буде присягати на православному Пересопницькому Єваншелії, та ще й українською, яку він не любить і не знає!
Тому цьому іуді Томос, як термос.
Перестаньте бути ідіотами і зомбі!
Відповісти
Непоганий гурт "був".....
Відповісти
На запит видання керівник Об’єднаної єврейської общини України Міхаель Ткач відповів, що мати шоумена Зеленського єврейка, а речник Асоціації єврейських організацій та общин В’ячеслав Ліхачов заявив виданню, що спонсором кампанії Зеленського є олігарх-єврей Ігор Коломойський.

Українці, ви очманіли зовсім?! Ви кого обираєте???
Відповісти
Очманіли? Та вони під кайфом, беруть приклад з свого кумира-наркомана.
Відповісти
Порошенко молодець, від питань не ховався, не морозився, хоч і не зручні і болючі - але чесно визнав помилки, це ефективний керівник.
А от зелений наркоман мало того, що не прийшов, проігнорував людей, так ще обісрався з усіх сторін і аналізами, і викликами, і дебатами, і прихованим майном, і бізнесом в москві, просто типовий єврейський хлопчисько, бєня його купив і тепер нам продає, кота в мішку, класика)
Відповісти
Все йому ппц.... і не поможуть пороха невинного віра!
Відповісти
Останні новини
Виступ Петра Порошенка на «Олімпійському» 14 квітня. Пряма трансляція
14 квітень, 2019, 14:24