У Ковелі хочуть провести спортивне змагання для особливих дітей

У Ковелі хочуть провести спортивне змагання для особливих дітей
Вперше в м. Ковелі 2 червня, з нагоди "Міжнародного дня захисту дітей", для особливих діток будуть проведені змагання зі спортивного орієнтування "Я зможу!".

Захід відбудеться за підтримки Служби у справах дітей та відділу фізичної культури і спорту міськвиконкому, - пише КовельPost.

- Правду кажучи, наша організація, поряд з величезним бажанням зробити щось цікаве для дітей з обмеженими фізичними можливостями, відчуває значну відповідальність. Адже проводимо ми подібний захід вперше (сподіваємось, що не востаннє), і дуже хочемо, щоб він пройшов вдало і був справжнім святом для дітей з інвалідністю, - каже керівник громадської організації - Дитячий клуб туристів-рятувальників «Контур» Ірина Артемук.

Ініціатори заходу звертаються з проханням до всіх, хто може допомогти порадою, коштами, особистою присутністю в якості волонтера, або чимось іншим. Телефонуйте за номерами 095 892 21 32 (+вайбер), 098 609 38 67, або пишіть в особисті повідомлення чи в коментарі на сторінках у Фейсбук: Ірина Артемук (Irina Artemuk), ГО "Дитячий клуб туристів-рятувальників "КОНТУР".

Якщо бажаєте перерахувати гроші, то це можна зробити на карту Приватбанку 5168 7427 2441 8011 Артемук І.М. (вказуйте в призначенні "Язможу!"). Про всі надходження і витрати організатори звітуватимуть публічно у Фейсбуці.

Також просять відгукнутися людину, яка змогла б провести майстер-клас з рукоділля для діток, які будуть чекати свого старту і результатів по завершенню дистанції, щоб цей час очікування для них був цікавим.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.