Відслужили своє: у центральному парку Луцька демонтують атракціон «Човники». ВІДЕО

Відслужили своє: у центральному парку Луцька демонтують атракціон «Човники». ВІДЕО
Атракціони у Центральному парку культури і відпочинку готують до відкриття. Деякі з них вже працюють. Однак ближче до Великодня планують оновити і підфарбувати декоративні елементи. Щороку на початку березня всю техніку перевіряють фахівці.

Про це йдеться в сюжеті 12 каналу.

Нині експлуатувати довзолили 13 атракціонів. А ось “Міксер”, “Човники”, ” Сонечко” і “Корабель” визнали непридатними для використання і планують демонтувати. На цій території планують встановити нові атракціони. Юрист парку розповідає – найближчим часом поїде до Китаю, щоби оглянути виробництво.

Павло Цапюк каже – у Європі такі атракціони дорожчі, тому доцільніше буде замовити їх у Китаї. Тим паче цей виробник надійний і користується популярністю в усьому світі, – запевняє юрист. Влітку замовлення планують оплатити, восени атракціон виготовлять і вже наступного сезону він з’явиться у парку.

Ціна сучасного надійного атракціону – два мільйони гривень, розповідає Павло Цапюк. Із цієї суми вони можуть виділити до 30%, інші кошти – шукатимуть в інвесторів. Також Павло каже – деякі місцеві бізнесмени не проти долучитися до розвитку парку атракціонів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відслужили своє: у центральному парку Луцька демонтують атракціон «Човники». ВІДЕО
18 квітень, 2019, 08:13