«Чи не стане ще гірше, ніж за Януковича?», – пенсіонерка, яку побили через плакат про Зеленського

«Чи не стане ще гірше, ніж за Януковича?», – пенсіонерка, яку побили через плакат про Зеленського
Пенсіонерка Людмила Філіпович стверджує, що виступає проти Володимира Зеленського, оскільки, на її думку, він трохи залежний від Росії і знаходиться в орбіті впливу олігарха Ігоря Коломойського.

Разом із тим вона не може пробачити шоумену жарти про Україну, - пише ІА "Конкурент".

Нагадаємо, нещодавно вона вийшла на одиночний протест із плакатом "Зеленський – наркоман?", через що на неї напали прихильники Володимира Зеленського.

Жінка розповідає, що у суботу, 13 квітня, не планувала мітингувати, проте хороша погода та велика кількість людей на центральній площі спонукали її дістати з сумки плакат.

У підсумку через цей напис у неї зав'язалася бійка з іншою літньою пані, а очільник штабу Володимира Зеленського у Волинській області Валерій Стернійчук написав на неї заяву до поліції.

"До мене прийшов молодий хлопець (керівник штабу Володимира Зеленського у Волинській області Валерій Стернійчук) і викликав поліцію через те, що я стою з таким плакатом. Певно, що він не догледів там «знаку запитання» (посміхається). Поліцейські сказали, що я займаюся незаконною агітацією, проте я людина грамотна і пояснила, що маю право агітувати після оголошення результатів виборів. Вони замовкли і переключилися на те, що я стверджую, що Зеленський наркоман. То я показала знак запитання, і вони знову замовкли. У свою чергу я поцікавилася, чому вони не питають про мій порваний плакат та побите лице. Начальник штабу Зеленського свою заяву забрав, а я написала свою, щоб вони знайшли жінку, яка мене вдарила…", - розповіла пенсіонерка про прикрий інцидент.

Водночас жінка закликає людей зважено підійти до вибору кандидата в Президенти, за якого віддати свій голос.

"12 мільйонів українських ідіотів привели до влади зека, тепер ви тягнете результат? Результат робити Януковича бачили? Не відомо, чи не стане ще гірше!", - наголосила Людмила Філіпович.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бабулька не збиралаля їти ні на які мітинги, але от вишла на центральну площу, побачила там велику кількість люду і у неї РАПТОМ (ну абсолютно випадково!!!!) виявився у сумці плакат проти Зеленського. Ну абсолютно випадково. Вона його вже три місяці постійно з собою носила (так, про всяк випадок, а що, це ж не заборонено?). І не просто плакат, а "правильно" написаний (із знаком запитання на кінці). Далі: хотілось би дізнатись у цієї пенсіонерки, а чим саме життя при Порошенку для неї стало кращим, ніщ при Янику? Їй особливо сподабались порошенківські ціни на комуналку, втрата територіальної цілісності України, продовження грабунку держбюджету (правда, під патріотичні гасла)?. І ще одне: "12 мільйонів Українських ідіотів...". А це вже взагалі підстава для порушення кримінальної справи за розпалювання ворожнечі за політичними мотивами. І до речі, Волиньпост, Вас це також стосується. Так що, очікуємо належної реакції правоохоронних органів. (Хоча про що це я, хіба вони у нас є?)
Відповісти
Лучанин.У вас телевізор замість голови."Порошенківські"ціни на "комуналку",втрата територій, грабунки бюджету...Ви про що???Президент-це головнокомандуючий,безпека країни і міжнародна політика.Конституцію хоч прочитайте накінець.Хоча для чого вона вам.Хліба і видовищ..."бабулько".
Відповісти
Прийде до влади "молода"команда і буде "мир і процвітання",а то було ж "зубожіння".Селянам землю,робітникам заводи,дешевий"газ і "копійчата комуналка",владімірський централ і КВН...От заживемо...не можуть вже дочекатися "нещасні"лучани.
Відповісти
А ще вони повернуть в "закрома родіни"награбоване "баригами"добро і хлинуть сюди звідусіль інвестиції,капітали і будуть рости хмарочоси,заводи,фабрики...літаки будуть літати в Нью-Йорк,Лос- Анжелес,Париж,Лондон...І заживуть тоді"Васюки"...рай на землі.
Відповісти
Ледь не забув.А ці "свинарчуки"і не тільки будуть сидіти в "не столь отдальонних местах"колими,магадану...і будуть на м заздрити.Так,бо ми такі..."люди нові",а не якийсь там sapiens...
Відповісти
Бабуся права. Гірше стане, це факт, вже пацани коломойського в Луцьку показали себе, тому ілюзій не має, тому в Луцьку вазелиновий мав не велику підтримку. Решта областей ще цього не відчула, але коли то станеться, третій майдан буде страшний.
Відповісти
Ну тоді не треба розказувати що зараз погано! Виберете Порошенка і тоді щоб ні слова про погану владу, про хабарників серед близких до нього, про занепад України в цілому! Тому що ж вам влада хороша. І якщо ви не в курсі то президент призначає міністрів і в нього є своя партія з власною назвою яка має вплив в парламенті. Хоча для президента мати свою партію яка називається в його честь це ненормально. І свій канал. Але для вас все ок. Нормальні ціни, нормальні зарплати, нормальне їхнє співвідношення. На свою голову гляньте! Що зробив президент за 5 років? Безвіз? Це не він зробив а Європа нам зробила! Задумайтесь кому краще стало. Як Європа розвивається за рахунок нашої робочої сили! Томос якраз під вибори? Незалежний суд? Хаха. Є-декларація? І відміна статті про збагачення. Але ж ви думаєте що це все не він і його команда а якісь ліві люди.
Відповісти
Всі хочуть добре жити але ніхто не хоче щоб щось змінилось. Ви ж не екстрасенси щоб майбутнє бачити. Зараз не про кандидатів. Як можна щось змінити в країні де люди кажуть що зараз погано але якщо змінювати то буде теж погано тому хай буде так як є! Геніально. Чому ми в дупі? Бо нам так добре.
Відповісти
Нам ж Європа допомагає бо Порошенко президент. Всі кажуть що МВФ відвернуться від нас якщо не він. Але ж люди не можуть думати. МВФ це кредитор. Вони не дарують гроші а дають кредит! І держава має їх віддавати. А звідки? Хто їх буде віддавати? Хто з українців знає зовнішній борг України? А ми ще берем і берем? Куди йдуть гроші? Реформи працюють? Чи це просто щоб показати їм? МФВ диктує свої правила щоб давати кредит. Ось і ціни на все. І податки. І реформи через те саме місце. І це ще не все!
Відповісти
Лохторат вазелина тупий, як сібірський валянок, далі інстаграма життя не бачить, спробують при коломойші пожити, то на портрет Порошенка молитись будуть.
Відповісти
А іншого електорату у нас нема!
Менталітет такий. Ідеалом стають яйценюхи, які крадуть лярд і в Америку на віллу. І ніхто не шукає.
Відповісти
Електорат Пороха просто одне ціле! Обізвати всіх, назвати тупими. При тому ніяких аргументів. Страшно коли тупі думають що вони розумні. А ну і ще всякі фейки вони позиціонують суперечні факти. Я ще розумію якщо це продажні нелюди які за гроші продали майбутнє своєї країні і дітей. Але коли це роблять просто так... Жах!
Відповісти
Електорат тупий? Ви і є цей електорат! Своєї думки не маєте! Зазомбовані озлоблені люди які обирають інших. Але якщо з ними почати обговорювати це то два слова до купи не зберуть! Але обіграти то як раз два. Але ж вони дуже розумні а всі тупі. От вам і менталітет. Але не всі такі як ви.
Відповісти
Як не тупий?! Якщо ведеться ЛИШЕ НА ВІДЕОЗВЕРНЕННЯ то тупий, як і вазелин, який реально не розуміє в державному управлінні НІЧОГО, на відміну від опонента.
Це все рівно, що до тяжкого хворого відправити на операцію студента 1 курсу медучилища.
Та і не хочу, щоб він клявся на Пересопницькому Євангелії, християнський святині, бо ізраєль його коріння, не українец він, мову не знає і не любить.
Відповісти
Останні новини
«Чи не стане ще гірше, ніж за Януковича?», – пенсіонерка, яку побили через плакат про Зеленського
18 квітень, 2019, 06:31