Атовець реставрує святині на Волині. ФОТО

Атовець реставрує святині на Волині. ФОТО
Воїн АТО Олег Мільян реставрує святині у Жидичині.

Про це у Facebook архімандрит Константин Марченко.

"Дуже хочу подякувати Богу за таких прекрасних, щирих, відданих і безкорисливих людей, як Олег Мільян! Ми з цим братиком більше 20 років працюємо, а знаємось з самого дитинства (майже 40 років) Зараз 00:15 (ред. - ніч на 18 квітня), а він ставить останню жирну крапку в реставрації древнього палацу митрополита. Все! Все що бачать жидичани і всі приїжді в монастир - це фактично все його робота!" - відзначив Марченко.

За його словами, реставрацію могли закінчити раніше, однак Олег Мільян віддав країні фактично два роки у складі 128-ї бригади на війні. Чоловік служив у сумнозвісній Станниці Луганській, а потім - в Дебальцеві.

Далі ж Мільян візьметься за Миколаївський храм, вхідні ворота, дзвіницю, Воскресенський собор, братські келії, будинок семінарії.

"Мушу сказати деяким...Можете далі нас клювати! Можете поливати брудом! Можете лякати! Можете ставити нас в ніщо! А ми і далі з допомогою Божою будемо відроджувати один з найдревніших монастирів історичної Русі... І ми, з Божою допомогою, будемо це робити масштабно, максимально відкрито і показово! Не ради піару!!! А для того, щоб показати простим вірянам і кожному українцю, що якщо не красти - можна зробити багато! Між іншим, всього лиш за два місяці, як ми маємо милість від Бога, урядувати в Миколаївському храмі, туди, за сприяння Опікунської ради Монастиря, вкладенно вже близько 500 000 тис грн...Думай! Простий вірянин..." - підсумував архімандрит.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото загнув. Можна подумати,що правду "вгнув".Якби не агітація за томосоносного,то ти б багато зробив. А де крилас з церкви подів ,якоуму майже триста років?
Відповісти
Оце тільки завдяки таким чесним, щирим і безкорисним людям ще й жива Україна. А ви його використаєте, той щирий Український народ і далі в користання передаєте - на заробітки їх за кордон. Але коли довіра вичерпається, то відновити її буде так тяжко, як і Совість втрачену повернути...
Відповісти