Відома приблизна дата тюльпанового фестивалю на Волині і ціна квитків

Відома приблизна дата тюльпанового фестивалю на Волині і ціна квитків
10 тисяч відвідувачів очікують цього року на фестивалі тюльпанів "Волинська Голландія", що вдруге відбудеться в області.

Про це розповів власник фермерського господарства, на полях якого квітнуть тюльпани, Олександр Подзізей, йдеться у сюжеті Суспільного Волині.

Олександр Подзізей каже, що торік на фестивалі побувало близько 6 тисяч людей. Тоді відвідувачам представили 200 сортів цих квітів. Цього року тюльпанами засадили понад два гектари поля, кількість сортів збільшили на сотню, фестиваль вирішили проводити на день довше.

За словами очільника фермерського господарства, цьогоріч на фестивалі буде фуд-корт, фотозона, дитячі зони, аніматори. Фестиваль, до слова, триватиме щонайменше три дні, а, можливо, і довше.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 350 сортів квітів та ексклюзивні новинки: повідомили деталі масштабного тюльпанового фестивалю на Волині

Як і торік, тюльпанове поле квітнутиме поблизу селища Голоби Ковельського району. Точної дати проведення фестивалю організаторка не називає, каже: орієнтуються на кінець квітня – початок травня. Вхід на фестиваль буде платним, дорослому квиток обійдеться у 40 гривень, дитячий – удвічі дешевший.

Безплатно ж, каже організаторка фестивалю Тетяна Пашковська, на поле зможуть потрапити діти-сироти, ветерани АТО, якщо покажуть посвідчення.



Нагадаємо, минулоріч фестиваль, відвідувачі якого побачили мільйони тюльпанів, відбувався на Волині 28-29 квітня. Масштабне квіткове свято відбулося у полі, де ростуть тюльпани, на кордоні Ковельського та Рожищенського районів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
краще б фестиваль маріхуани провели з такою назвою...
Відповісти
і що усралися?
Відповісти
Останні новини
Відома приблизна дата тюльпанового фестивалю на Волині і ціна квитків
19 квітень, 2019, 12:54
У Луцьку спіймали шахрая
19 квітень, 2019, 12:35