Волейбольний «Фінал чотирьох»: лучанки обіграли запоріжанок. ФОТО

Волейбольний «Фінал чотирьох»: лучанки обіграли запоріжанок. ФОТО
Луцька команда «Континіум-Волинь-Університет» в третьому матчі домашнього етапу волейбольного «Фіналу чотирьох» обіграла «Орбіту-ЗТМК-ЗНУ» з Запоріжжя.

Поєдинок відбувся 14 квітня в обласній ДЮСШ, - пишуть Волинські новини.

Першу партію волинянки розпочали не надто вдало і після першої технічної перерви поступалися 6:10. Згодом гру вони вирівняли – 14:14. А потім дівчата з Волині розійшлися не на жарт і «втекли у відрив» - 23:17, якого вистачило для перемоги в партії - 25:21.

Другий сет став справжнім волейбольним трилером. Команди від початку йшли майже пункт до пункту, відпускаючи суперниць максимум на 3 бали. Наприкінці волинянки перемагали 24:23, але здобути необхідний пункт не змогли. Натомість запоріжанки зрівняли рахунок.

Далі на майданчику відбувалася відчайдушна «битва» за партію. То одні, то інші по черзі виходили вперед, дійшовши в рахунку за третю десятку. Однак переможне очко здобула таки «Орбіта» - 32:34.

У третій партії знову ніхто не хотів поступатися, тож лідер протягом сету змінювався кілька разів. Але у підсумку волинянки зуміли взяти гору 25:23.

Четверта партія знову понервувала і глядачів, і тренерів. Команди йшли і цього разу пункт до пункту.

Вдруге у матчі суперниці перейшли рубіж у 30 очок. Такої напруги у залі ОДЮСШ вже давно не було. Утім лучанки діяли краще, здобувши перемогу в цьому сеті 32:30 і загалом у надважкій грі 3:1.

Тож, команда «Континіум-Волинь-Університет» за три матчі «Фіналу чотирьох» у Луцьку набрала 8 очок і відстає від «Хіміка» на 4 пункти. На третьому місці - «Орбіта», в якої 3 очки, у «Сєвєродончанки» - одне.

Зауважимо, наступні ігри фінального туру відбудуться уже в Южному з 26-28 квітня, де стануть відомі чемпіон та призери чемпіонату.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наші я думаю друге місце візьмуть це точно. Перше ні.
Відповісти
Останні новини
Волейбольний «Фінал чотирьох»: лучанки обіграли запоріжанок. ФОТО
15 квітень, 2013, 07:00